Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gorancodorcokycoks

Marketing

Riječki polumaraton - vol. 2

Riječki polumaraton.
Postoje diskusije na razno raznim forumima tipa , loša majica , nema medalje , nema ručka i slično kada se ocjenjuje neka utrka.
U nedjelji je u Rijeci bilo tmurno – kiša – vjetar – nema ručka – majica li-la – 0 bodova tuš , pa je pravo pitanje „Zašto se vratih sretan kao malo dijete kad dobije bombon?“.
Da bude stvar zanimljivija odjurili smo nenaspavani rano rano ujutro i pičili dosta brzo doma jer sam ja morao odmah na posao.Nešto nevjerojatno se desilo da sam cijelo vrijeme kod povratka na posao pjevao,fućkao , kao da nisam 2,3 sata ranije trčao top 5 rezultat polumaratona pri svim mogućim vremenskim neprilikama i sa vrlo malo sna dan prije.Isto tako zanimljivo je to da sam legao u krevet , znači , utrka , posao i odlazak na spavanje tek u 01:30 ujutro drugi dan.Totalno me šupila neka luda vibra koja me je držala u super raspoloženju do jutra.Nevjerojatno da nikakva,nikakva, ni najmanja bol ili umor u nogama ? Kako to nekome neupućenome objasniti ? Ludo dobra vibra – to je Rijeka polumaraton.
Svakako je za to zaslužna i ekipa na putovanju gdje jednostavno nije prošlo minut,dva da nije netko izvalio nekakvu zajebanciju i još dodatno podigao atmosferu.Baš sinoć priča Marko koji je jedva preživio(rezultat 2:13) da ga je hrpa ljudi vidjevši natpis na majci Maratonjare bodrilo , navijalo tapšalo kao da ga znaju 100 godina.Sjećam se da sam mu dao give-me-five kad smo se susreli u prolazu , tada je još dobro izgledao.Sjećam se da sam negdje na 1.km sreo Vjerana i dao mu podršku , negdje na 2. Miu također , već na 3. Zrinko je meni , ja njemu nešto dobacio , na 4.km bodrim Karla „ajmoooo!!“ , na 5. se rukujem i upoznajem sa Romanom , na 7. bodrim Kipcu , pa urnebes na okretu , vičem "ajjmo Đuro!!!" , Siniša meni "ajmooo Goran!!" , Ed i Pez viču i ja njima , vidim Tomu bodrim ga , on viče" koliko je sati"sretan , nemrem propustit da ne bodrim Ivanku i Žanu „ajmo cure“mah , JESAM LUD , NISAMsmijeh , AJMO DALJE, već spomenuta „petica“ Marku , na 14. km Splićo viče štafetarima „može navijanja!!!!“ , ovi se raspizde i urlaju , bodrim Spliću , malo on mene , na 19. km Zrinko me prestiže , bodrim ga , super ide , 21. km viče Čimba "ajmo Čox!!!" , JBTE VRHUNSKI thumbup.Koja jebeno dobra pozitiva.yes

Ulazak u cilj.Ispočetka.Give-me-five redom Pez,Ed,Dragoljub,Siniša,Splićo,Tom,Čimba,Karlo,brko u bijeloj majici, vidimo Marka , vičemo , deremo se ko ludi.JBTE NEMREM vjerovat , kad malo razmislim dal trčim radi trčanja il vikanja!?zuboDolazim doma klinci , žena daju „petaka“ , puštam da ovaj dan traje i tonem u san tek oko 1:30 ujutro sa smješkom na licu , sretan.Kakav dan! Koja majica,ručak,medalja?.....Dajte jedni drugima podršku i smješak.....to se traži , to nam treba !

Post je objavljen 24.04.2012. u 13:40 sati.