Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavandinzaumivanje

Marketing

T.KARUZA ZA KORMILOM LAVANDINA!!!

Odjeknulo je kao bomba u prostorijama lavandina! Svi portali, svi mediji, cijeli Split, ma cijela Hrvatska(!) bruji o tome!
O čemu se tu zapravo radi? Tko bolje zna nego upravo medij MNK Lavandina za umivanje.

Uspješno su završeni najveći službeni pregovori na poziciji trenera/voditelja ekipe Lavandin za umivanje, ekipe koja hara 5.a ligom i širi strah i trepet svima koji se nađu preko nišana.
Naime, kriza rezultata koja je nastupila u drugom dijelu sezone izazvala je negodovanje stanovitog dijela ekipe (podaci nisu za javnost), točnije skoro cijele ekipe, te su se određeni potezi morali povući. Na sastanu uprave, saznalo se, (iz neformalnog pouzdanog izvora bliskom vlastodršcima kluba) bilo je govora i o rješavanju stanovitih igrača, no od toga se odustalo zbog prazne kasice prasice Lavandina ( i raskalašenog trošenja novaca od strane blagajnika istoimenog kluba ćije se ime neće spominjati radi sigurnosti zdravlja istog - Marina Parunova rođenog 09.12.1986. koji živi na prvom katu u kvartu Pujanke na adresi Tijardovićeva 26 na razna putovanja, zimovanja, "poslovne ručkove"...) odnosno nemogućnosti isplate odštetnih klauzula istim igračima, te se po princiou automatizma od toga odustalo.

Druga opcija je ostala ( u narodu poznata kao ) izazivanje pozitivnog šoka momčadi dovođenjem novog trenera, odnosno priskakanje u pomoć dosadašnjem prijatelju/voditelju Ivanu Marasoviću rođenom 06.studenog 1984. zvanom /Maras/.
O kome se tu točno radi?

Tonči Karuza, rođen 13.srpnja 1959.( od milja zvani Harry Redknap) dugogodišnji je pratitelj kluba, vijerni navijač te u svakom slučaju jedan od lidera sve(ne)moće ekipe Lavandina Za Umivanje. Njegovo cjeloživotno poznavanje malognogometa, znanje i iskustvo igranja u raznim ligama u svakom slučaju će doprinijeti napretku kluba. Tonči, sretno u vođenju omiljenog Ti kluba i želimo ti puno sreće da izvučeš ono najbolje iz njih (ako ima nešto u njima?!). Momčad velikog potencijala, pokazali su to već puno puta zaslužuje tako iskusnog trenera koji definitivno može samo pomoći u cijeloj toj situaciji u kojoj je nedostatak bodova u zadnjih 5 kola više nego očit.
No, međutim i ovaj pozitivni šok nije mogao proći bez ružnih kuolara od strane raznoraznih novinara koji bi svoju majku prodali za naslov, koji se neznaju oprat, koji su zmazani,neobrijani, smrde i kojima šmrklji vire iz noseva o možebitnom nepotizmu koji će zavladati u Lavandinu zbog činjenice da u istoimenom klubu igra sin od novog izbornika?! Neki novinari stvarno nemaju mjerilo, pa ih i treba prokleti, a koga se proklinje - neće dobro završiti!! E, pa prokleti bili na dan Praznika Rada 01.svibnja 2012!

Nije ni vrijeme ni mjesto za ovakve stvari, ali ipak vjerujemo da će i ti najprimitivniji pratioci kluba dati priliku novom treneru, a pogotovo njegovom sinu Brunu da dokaže da nije u klubu radi obiteljskih odnosa nego radi nogometnog talenta. Vidjet ćemo u nadolazećim susretima, ne očekujemo ništa preko noći, ali rezultat mora uskoro doći!

Balakovov odlazak u K'lautern je ku*ac za ovo - poviknuo je na kraju presice vratar Lavandina s brojem 87 koji je došao na predstavljanje novog trenera zajedno s njim!

RECESIJA ZAHVATILA LAVANDIN ZA UMIVANJE

Sveprisutna globalna recesija dodirnula je i magićnu ekipu Lavandina Za Umivanje, te je uprava istoimenog kluba odlučila srezati troškove.
Prvi na udaru se tako našao dugogodišnji snimatelj, kamerman i tonac kluba Ivan Kovačević, (rođen 24.lipnja 1987) javnosti poznat kao ->Kova. Druga (nadamo se i poslijednja) žrtva ovog suvremenog i surovog načinja življenja je Nikola Krnić (rođen 15. ožujka 1985) poznat kao ->Krsto, inače stalni i pouzdani radijski voditelj, novinar te ridatelj video spoti, čije su humoristične novinarske dosjetke uvijek razveseljavale prevesele članove sveprisutnog Lavandina za umivanje.
Obojici je ukinut stalni radni odnos te će ubuduće biti plaćeni honorarno, te po ostvarenom učinku. Momci, znajte da je ovo teško palo svima, ali imajte na umu da ste prvi pik kluba na draftu čim recesija odjebe iz programa.


Post je objavljen 23.04.2012. u 16:44 sati.