Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavandinzaumivanje

Marketing

Lavandin ostao gladan u Fast Foodu!

Datum: 17.03.2012
Vrijeme: 11:55
Kolo: 23

Lavandin nije dobio utakmice od davnog 18og kola kada je stradao Aedes, a ni danas neće biti lako protiv pojačanog Tiro Dura s novim imenom Fast Food Medeni. Prodali su jednog, doveli njih nekoliko i sada su definitivno jači nego što su bili. Koliko jači pokazat će danas protiv Lavandina. Lavandinu danas nedostaju: Podrug, A. Drljepan, Franić, Karuza!

Lavandin je već u nekoliko navrata pokazao kako ne treba ući u utakmicu, kako već na putu do FESB-a gube 1-0, i to se opet pokazalo istinito. Mlak ulazak, bez agresivnosti, puno nervoze radi loših rezultata u zadnjih nekoliko kola, nedostatak par ključnih igrača i dosta ostalih stvari nisu bili dobar pokazatelj na samom početku. Igralo se čudno, bez nekih posebnih prilika ni na jednoj ni na drugoj strani sve do 9' susreta kada loptu prima neugodni sidrum Medenog, ulazi u 5-6 metara, dodaje zvijezdi HTZ-a, koji se namješta dugo, tuče traljavo loptu koja se odbija od igrača Lavandina i završava u golu od spojnice. Očajan pogodak, kakav samo Lavandin može primiti i kao i po običaju do sada gubi 1-0. Joe nekoliko udaraca Medenog koje je uspio savladati vratar Lavandina. Da bi stvari bile još teže ništa se nije promijenilo, nastavilo se jalovo s obje strane i čekala se samo još jedna glupost koja je došla u 14oj minuti prvog dijela. Izigrana je obrana Lavandina te Medeni vodi 2-0. S tim se otišlo na poluvrijeme, uz nervozna i potištena lica Lavandinaša kojima u zadnje vrijeme neide pa neide.

Krenulo je i drugo poluvrijeme, na početku kojeg se Lavandinov "Pippo" potrudio da bude još puno puno teže njegovim igračima te šalje suca u pi*ku materinu bez nekog posebnog razloga te dobija izravni crveni karton te postaje tek drugi igrač Lavandina s crvenim kartonom u povijesti tog kluba. Izgledalo je kao da se sprema katastrofa, no Medeni nije uspio poentirati s igračem više. I upavo kad su snage bile izjednačene na travnjaku, presječena je lopta gura u kontru 2 igrača medenog na vratara Lavandina, lopta dodana na drugu stranu, uklizavanje vratara koji odnosi loptu te dvojac iz medenog ostaje u čudu, a klupa Lavandina skače na noge. Malo ih je to podiglo te odmah nakon toga novajlija Ivan Brnas pogađa ljevicom za 1-2. Medeni je nastavio napadati, ali nisu uspijevali savladati vratara gostiju, te lijepim pogotkom sve na početak vraća, tko drugi nego Tomislav Župa! 2-2! Lavandin je konsolidirao redove i preuzeo napokon kontrolu u svoje ruke, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. I kada se već mislilo kako jedino Lavadnin može odnijeti sva 3 boda ili barem jedan opet hladan tuš za nebesko plave. Korner s desne strane, ubačen u sredinu čudnim poluvolejem pogađa sidrun medenog sa svega 2-3 metra i poentira u prvi kut za 3-2. Nevjerovatno, jednostavno nevjerovatno. Brzo reagira klupa Lavandina uvodi golmana igrača, kruži oko šesterca, u prilici se nalazi S. Drljepan koji ipak čudnim šutom pronalazi rupu u rukama i nogama vratara Joze i zabija za 3-3. Na kraju spašen bar taj bod, koji će možda biti krucijalan u borbi za treće mjesto, dok Lavandin još jednom nije uspio dobiti utakmicu.
5 utakmica bez pobjede, ovako sigurno nećemo do trećeg mjesta! Treneru Marasoviću se klupa nikad nije tresla kao sada.

Navijači podržite nas sljedeće kolo u subotu kada u 15:45 igramo protiv Magle02 i pokušavamo doći do 3 boda koja dugo nismo vidjeli.

Post je objavljen 15.04.2012. u 16:06 sati.