Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

ODRŽAN DRUGI DIO 12. OTVORENOG DRŽAVNOG PRVENSTVA U MINI I SUPER MINI RUKOMETU

12. otvoreno državno prvenstvo u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake





Pobjednici "Vinodol" i Rukometna škola Karlovac

Održan drugi dio 12. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizirali su 12. otvoreno državno prvenstva u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Drugi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Ekonomsko-turističke škole.

Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2001. godine. Sudjelovalo je ukupno 96 ekipa, 40 u konkurenciji djevojčica i 56 kod dječaka.



Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predstavnik Hrvatskog rukometnog saveza Ivica Udovičić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Karlovca Andreja Navijalić i načelnik Sektora za natjecateljski sport Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Krešimir Šamija.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojio je "Vinodol" iz Novog Vinodolskog, koji je u finalu pobijedio ekipu "Koke" iz Varaždina s 8:7.

U susretu za treće mjesto "Bjelovar" je pobijedio "Hotele Makarska" s 9:7. Prva ekipa djevojčica Rukometne škole Karlovac poražena je u osmini završnice od ekipe "Trilja". Male rukometašice iz Trilja pobijedile su s 9:8.

U najbolju petorku prvenstva izabrane su Lea Polić i Sanela Šarić iz "Vinodola", Marta Pozder iz "Koke", Tijana Teklić iz "Bjelovara" i Mia Juričić iz "Hotela Makarska".

Najbolja vratarka bila je Sara Šopar iz "Koke", najbolji strijelac Dilja Lekaj iz "Vinodola" i najbolja igračica Andrea Radetič iz iste ekipe.

U malom finalu prvo mjesto osvojile su mlade igračice "Trnine" iz Križa, druga je bila ekipa "Sesveta" i treći "Colapis" iz Ozlja.

U konkurenciji dječaka rođenih 2001. godine prvo mjesto osvojila je prva ekipa Rukometne škole Karlovac, predvođena trenericom Tanjom Rašić.
Mali karlovački rukometaši pobijedili su u finalu "Matulje 2001" s 8:7.



U utakmici za treće mjesto "Senj Wallenborn" nadigrao je ekipu "Viro Virovitice" sa 16:8.



U najbolju petorku prvenstva izabrani su Tomislav Delač i Lovro Budišin iz Rukometne škole Karlovac, Leon Ljevar iz "Matulja 2001", Tin Tomljanović iz "Senja Wallenborna" i Borna Šimić iz "Viro Virovitice".

Igračima Rukometne škole Karlovac pripale su sve tri pojedinačne nagrade.

Najbolji strijelac i najbolji igrač bio je Bruno Horvat, a najbolji vratar Ante Zorić.

U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Maksimir Pastela", drugo "Jastrebarsko" i treće "Dubrava Vrbovečka".

Počasni pokrovitelji 12. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu bili su hrvatski predsjednik Ivo Josipović i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a pokrovitelji Grad Karlovac i Karlovačka županija. (b.o.)

Rezultat - sažetak:

MALO FINALE DJEČACI:

1. RK MAKSIMIR PASTELA
2. RK JASTREBARSKO
3. RK DUBRAVA VRBOVEČKA

MALO FINALE DJEVOJČICE:

1. ŽRK TRNINA KRIŽ
2. ŽRK SESVETE
3. ŽRK COLAPIS

VELIKO FINALE DJEČACI:

1. RŠK KARLOVAC
2. RK MATULJI
3. RK SENJ WALLENBORN 1

VELIKO FINALE DJEVOJČICE:

1. ŽRK VINODOL
2. ŽRK KOKA
3. RŠD BJELOVAR


Slike sa događaja:

DOPODNE



OTVORENJE PRVENSTVA




FINALE



PROGLAŠENJE POBJEDNIKA



ORGANIZACIJSKI ODBOR



Post je objavljen 23.04.2012. u 10:26 sati.