Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Bjelovar se je pretvorio u jedan bizaran* grad.



Mene ovo "novo ubojstvo" ništa ne iznenađuje i ne čudi - što se je desilo u Bjelovaru. Jer mnogi stanovnici skrivaju svoju seksualnu deformaciju, ali očito to sve više izlazi na vidjelo. Stanovnici su postali pomalo nervozni, čudni,.., rekao bi slobodno; izopačeni duhom i tijelom...

Ovih zadnjih 6-7 godina u našem gradu desila su se nekoliko ubojstava u Gay zajednicama. Osobno mi je smiješno kad neki likovi tvrde - da ti seksualno izopačeni ljudi su mir-o-ljubljivi i bezopasni. Okrutna ta ubojstva izvršena su sa nožem ili sjekirom. U javnosti i sudskim procesima, prikrivaju se činjenice - koje govore: što je dovelo do tih tragičnih posljedica.


-------------------------------------------------------------------



Stanovnici bjelovarske ulice Josipa Pupačića ostali su šokirani događajem koji se zbio (u nedjelju 22.04.2012.) oko 15,20 sati u njhovoj inače mirnoj ulici. U obiteljskoj kući broj pet dogodio se zločin u kojem je ubijen vlasnik kuće 47-godišnji Goran T.

Prema svjedočenju očevidaca nesretni Goran istrčao je iz kuće bježeći od svog 26-godišnjeg prijatelja s kojim je živio u zajedničkom kućanstvu i prema nekim neprovjerenim informacijama u ljubavnoj vezi.


Napadač ga je progonio s nožem u ruci i najvjerojatnije ga je već u kući više puta izbo jer se Goran prema očevicima otežano kretao. Sustigavši ga, zadao mu je još najmanje dva udarca, nakon čega se nesretnik s nožem u leđima srušio na ulicu.

Na mjesto događaja prva je stigla Hitna pomoć i napadača odvezla na odjel psihijatrije bjelovarske Opće bolnice.

Prema tvrdnjama šokoranih susjeda dvojac je u kuću doselio prije dvije-tri godine i uglavnom živio vrlo burno. Susjedi tvrde da je policija svako malo morala intervenirati jer su se neprestano svađali i tukli. Goranov mladi prijatelj za kojeg susjedi ne znaju ni kako se zove, navodno je stigao iz Rijeke ili nekog drugog primorskog grada.

Bolovao je navodno od neke psihičke bolesti. Nitko od okupljenih susjeda nije mogao sa sigurnošću potvrditi da je riječ o homoseksualnom paru, no svi odreda tvrde da su bili "vrlo čudni" te da su od njih uglavnom zazirali.

----------------------------------------
Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR (22.04.2012.)
brankostojkovic152@yahoo.com
-------------------------------------------



Post je objavljen 23.04.2012. u 07:53 sati.