Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsmecka

Marketing

Roditeljski sastanak - utisci


Poštovani roditelji,

opet smo se danas malo okupili i lijepo poćaskali. Roditeljski sastanak je bio sazvan na temu odlaska na nogometni turnir u Rijeci, koji se održava 14.-17.06.2012.g. Kako to obično biva, osim navedene teme, pojavila se još jedna, a to je oprema i da li je potrebno ili nije potrebno nabavljati novu opremu.

Po meni situacija je slijedeća. Neka djeca su svoju opremu prerasla, neki su došli malo kasnije u klub pa niti nemaju svu opremu, a nekome je s druge strane stara oprema dobra i moći će je koristiti još par godina. Na sastanku smo čuli nekoliko mišljenja. Jedno je bilo i to da nije bitno kako djeca izgledaju, bitno je što pružaju na terenu. Ja se osobno sa tim ne mogu složiti, to bi značilo da dok se negdje pojavimo, možemo izgledati ko da nas je voda donesla. Nekome to nije toliko bitno u životu i to mogu shvatiti. Ali klinci kad se pojave negdje na turniru predstavljaju nogometnu školu, grad, županiju, roditelje.

Drugo je pitanje financijske situacije i mogućnosti roditelja da to sve financiraju (članarina, oprema, vožnja na trening, kotizacije za turnire, prijevoz na turnire, kopačke, ...). Kad smo kod kopački, konkretno moj igra u običnim crnim Puma kopačkama za 200 kn, koje su kupljene na akciji. Tak da onaj dio priče oko kopački mene ne muči, ali me muči kak klinci izgledaju kad se pojave negdje na turniru. Pa ako ne bude sram nikoga iz nogometne škole, onda ne bude niti mene.

Ovo je bilo tek za uvod.

Već jako duuuuugo nismo imali nikakvu anketu na ovim stranicama. Zbog toga samo za Vas slijedi kratka anketica.

MOJE MISLJENJE O NABAVCI OPREME:
  
pollcode.com free polls 




Post je objavljen 20.04.2012. u 22:19 sati.