Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

STIŽE NEUGODNA TORCIDA

U 20.kolu 2.HMNL - jug u Ploče stiže Torcida iz Splita. Biti će to dvoboj bivših prvoligaša, a mnogi se sjećaju da su utakmice ove dvije momčadi uvijek privlačile pozornost, pogotovo kad se igralo u Pločama.

Torcidu sada predvodi val mladih igrača koji se nadaju da će se vrlo brzo vratiti u prvoligaško društvo. Pod vodstvom trenera Petra Matende, momčad puno bolje igra u drugom dijelu sezone te su čak preskočili Porto Tolero na tablici. Alfa i omega kluba su Duje Maretić i Stipe Omrčen, nekadašnji juniori Brodosplita, a sada je Duje prvi vratar, a Stipe kapetan Torcide. Upravo taj dvojac pokreće Torcidu i sigurno je da će u bližoj budućnosti uspijeti vratiti klub u prvu ligu.
Vrijedi istaknuti i velikana hrvatskog futsala Nikolu Tomičića koji je u zimskom prijelaznom roku prešao u Torcidu, a uz njega igraju još i Ante Sočo, Mario Pintar, Hrvoje Leskur i Slaven Alebić.

Porto Tolero je željan nadigravanja pa će sa tim razmišljanjem ući u utakmicu. Momčad već tri utakmice ne zna za pobjedu, pa je vrijeme da se upišu tri boda. Momčad će nakon dugo vremena istrčati u punom sastavu te se nadamo da će se uspjeti slomiti odlična igra Torcide.

Utakmica se igra u subotu u 19 sati.

Post je objavljen 20.04.2012. u 12:35 sati.