Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Uskrscup 2012 najava

Uskrscup 2012

I ove godine održat će se najstarije natjecanje u sportu župa Grada Zagreba i šire. Organizator natjecanja je povjereništvo za sport Zagrebačke nadbiskupije. Turnir će se održat u subotu i nedjelju 21 i 22. travnja 2012.
Turnir se igra u malim nogometu za seniori, prvopričesnici i krizmanici i u odbojci mješovita.
Na turniru u malom nogometu za seniore koji se igra na terenima u Kušlanovoj ulici u Zagrebu nastupaju ove ekipe: Sv. Petar SV, Sv. Mati Slobode 2, Marija Majka Crkve, Sv. Petar 1, Bezgrješno Srce Marijino, Sv. Barbara, Sv. Martin, Blagovijest NG, Sv. Marko Križevčanin, Bl. Ivan XXIII., Sv. Petar 3, Sv. Nikola Biskup i Marija Kraljica. Ekipe su podjeljenje u tri grupe. U subotu se igra po grupama, dok je u nedjelju završnica.
Turnir u malom nogometu za prvopričesnici koji se igra u popodnevnim satima u subotu u Kušlanovoj nastupaju ove ekipe: Sv. Marko Križevčanin 1, Sv. Marko Križevčanin 2, Sv. Petar, Sv. Mati Slobode, Marija Pomoćnica, Sv. Martin 1, Sv. Marko Križevčanin 3.
Turnir u malom nogometu za krizmanike koji se igra na terenima terenima Keglić (Trg Austrijske republike), nastupaju ove ekipe: Sv. Mati Slobode, Krist Kralj, Sv. Nikola Biskup, Sv. Petar, Bl. Ivan XXIII., Sv. Ivan ap. i ev. Krizmanici igraju samo u subotu. Prvo će igrat po skupinama i na kraju za pobjednika.
Za odbojku mješovita koja se igra u subotu u dvorani u Dobojskoj nastupaju ove ekipe: Navještenje BDM *V. Gorica, Maria Auxilium *Knežija, Sv. Nikola Tavelić *Kustošija, Sv. Petar *Centar, Sv. A. Padovanski *Sesv. Sela, Sv. Josip *Trešnjevka, Uznesenje BDM *Savski Nart. Turnir se igra u subotu cijeli dan. Od 8:15 kada počinje prva utakmica do 19 sati kada je finale.
Turnir će završit misom i dodjelom nagrada u nedjelju u crkvi sv. Petar u Vlaškoj ulici u Zagrebu koja počinje u 18:30 sati.

Davor Seljan, promotor KMNL-a i KOL-a.

Post je objavljen 19.04.2012. u 12:10 sati.