Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U BJELOVARU SVE VIŠE PSA LUTALICA - PROBLEM SU I NJIHOVI VLASNICI



Bjelovar, 17.04.2012., utorak, 15,20 sati (gradsko korzo) "FONTANA"




ŠTO JE UDRUGA "ŠAPA" NEGO JEDNA MORBIDNA UDRUGA PERVERZIJE KOJA SE PAKLENO LIŽE I PARI SA PSIMA, MA TO JE ŽIVA SRAMOTA OD LJUDI... TO JE BOLESNO NAČELO PROKLETE "SODOMIJE" I BIZARNA LJUBAV PREMA PSIMA.. GLEDAM TE "BOLESNIKE" LJUBITELJE PASA KAKO SE ŠEĆU PO PARKOVIMA I NJIHOVI LJUBIMCI OSTAVLJAJU HRPE GOVANA. NAPADAJU MIRNE LJUDE... VIŠE NI DJECA NI ODRASLI NEMAJU PARKOVE ZA UŽIVANJE, ZBOG TIH NAKAZA LJUDSKIH IZRODA KOJI
SU NA-KOTILI TA ZLA..




JOŠ JEDAN PROBLEM GRADA - PSI LUTALICE

Potpisan je Ugovora o pružanju usluga skupljanja, prevoženja i smještaja neupisanih pasa, pasa i mačaka lutalica te drugih napuštenih i izgubljenih životinja na području Grada Bjelovara potpisan je (još u studenome 2010.) u kabinetu Antuna Korušeca, bjelovarskog gradonačelnika.



Antun Korušec, bjelovarski gradonačelnik rekao je da se ovime Grad Bjelovar ne odriče usluga Udruge Šapa koja zbrinjava pse i mačke, nego traži transparentnost ulaganja gradskog novca. Na području Grada Bjelovara ulovljeno je samo 23 psa koji su nekontrolirano lutali ulicama pa se mnogi s pravom pitaju kako Udruga Šapa traži novac za zbrinjavanje 70 pasa? Odnosno odakle toliki psi dolaze?

--------------------------------------------------
U Bjelovaru, 17. travanj 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------






Post je objavljen 18.04.2012. u 10:15 sati.