Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Novo od koncerata


2CELLOS & ZAGREBAČKA FILHARMONIJA, 12.6. ARENA ZAGREB
Na nedavno održanoj press konferenciji Luka Šulić i Stjepan Hauser otkrili su nekoliko detalja o nadolazećem koncertu koji će se održati u zagrebačkoj Areni 12. lipnja. Ukoliko izuzmemo koncerte Eltona Johna, mladim će čelistima ovo biti solistički koncert pred najvećom publikom i ono najvažnije-domaćom. Nakon što je prošlogodišnji koncert u Lisinskom bio rasprodan tjednima unaprijed 2CELLOS ovog su puta za svoj nastup odlučili odabrati Arenu te na taj način svim fanovim pružiti priliku da dođu na koncert. Tako će, osim zagrebačke publike, ovaj uspješni duo moći vidjeti i obožavatelji iz susjednih zemalja poput Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Mađarske i Austrije.
Za Stjepana i Luku nadolazeći nastup predstavlja još jedan velik korak zbog čega su vidljivo uzbuđeni. Ovog puta na pozornici će im se pridružiti i Zagrebačka filharmonija. Uz pratnju filharmonije dosad je svirao samo Luka koji tvrdi kako mu je uz orkestar najljepše svirati klasična djela.
Posjetitelji mogu očekivati koncert nešto drugačiji nego inače. Veliku ulogu u tome odigrat će filharmonija i klasika. Naime, prvi dio koncerta svirat ćemo na drvenim instrumentima što uvelike pridonosi autentičnosti. S obzirom na to da je u pitanju Arena, iskreno se nadam da će se izvedba čuti. Ipak je ozvučenje 90% spektakla. Također, klasika biti uvod u ludilo koje slijedi u drugom dijelu koncerta. Što će ići kraju, to će ludilo biti veće, rekao je Stjepan.Osim što se pripremaju za koncert te nastavljaju svoju turneju sa Sir Eltonom Johnom, 2CELLOS rade na novom albumu čiji je izlazak planiran za jesen. Kako kažu Luka i Stjepan, novi album donijet će razliku u zvuku, ali i neke goste. Na pitanje hoće li publika u lipnju imati priliku čuti nekoliko izvedbi s novog albuma momci su odgovorili kako za to postoji vjerojatnost te da publiku čeka podosta izvedbi s prvog albuma, koje nisu svirali na koncertu u Lisinskom, kao i nekoliko iznenađenja. Bez sumnje, 2CELLOS ponovno će zagrebačkoj publici prirediti pravi spektakl. Ukoliko i vi želite biti dio njega ulaznice možete nabaviti na Ulaznice.hr te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 100 do 300 kuna ovisno o sjedećoj poziciji.



DURAN DURAN, 14.7. GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE LJUBLJANA
Ljubljanu će posjetiti jedan od naj-ikonskih bendova u svijetu: DURAN DURAN, predvodnici glam pop-rocka 80.-tih. Iako su se održali do danas uz dosta izmjena u originalnoj postavi i uz neminovne izlete van matičnog benda, koji su ne previše tipično bili ne samo dobro prihvaćeni nego i cijenjeni. U Ljubljani će nastupili 14. 7. od 21 h, na vanjskom prostoru Gospodarskega razstavišča.
Predstaviti će svoj još uvijek aktualni album "All You Need Is Now" koji je izdan početkom prošle godine i koji je odlično primljen i od strane kritike i publike. Duran Duran, "divlji momci", na ovoj turneji su skoro pa u originalnoj postavi. Sada su tu svi osim Andy Taylora, kojeg zamjenjuje Dom Brown. Posljednji album je producirao cjenjeniji i Grammyjem nagrađeni producent (i njihov veliki obožavatelj), čovjek koji je lansirao Amy Winehouse - Mark Ronson. Prvi singl bio je "All You Need Is Now", a nedavno su izdali novi: "Girl Panic!".
Trenutno su pred novim poglavljem u karijeri: više nemaju nikome što dokazivati, skoro su pa u originalnoj postavi, i vjerujemo da nam imaju još mnogo toga za pokazati i dati. Turneja "All You Need Is Now" je do sada već zaradila odlične kritike po svijetu, zato možemo i u Ljubljani očekivati daleko bolji koncert nego onaj u Zagrebu, točnije - onaj pravi posve aktualnog benda bez osjećaja da gledamo nekog kome je vrijeme prošlo. Dokaz tome je i činjenica kao i čast koja ih je dopala da predstavljaju Englesku na svečanosti otvorenja Olimpijskih Igara ove godine u Londonu, uz kolege Stereophonicse iz Walesa, Snow Patrol iz Sjeverne Irske i Paola Nutinija iz Škotske.



TOM JONES, ARENA PULA 14.8.
Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg koncerta u Zagrebu, Tom Jones dolazi u Pulu! Tom Jones oduševljen je ljepotom Hrvatske i energijom publike (oduševljenje je obostrano) te dolazi u Hrvatsku drugi put! Ovog ljeta, 14. kolovoza 2012. legendarni Tom Jones zapjevat će u Pulskoj areni!
Tom Jonesova duga i izvanredna karijera konstantno dobiva na snazi. Sir Tom nastavlja s koncertima i snimanjem nove glazbe. Već više od četiri desetljeća legendarnom Tomu Jonesu raste popularnost, a najnoviji album Praise & Blame (Island/Universal) obilježen je najboljim recenzijama u cijeloj njegovoj karijeri. Glazbeni kritičari diljem svijeta jednoglasni su u pohvalama i za odlično snimljen album i za sjajne koncertne izvedbe.



IL DIVO, ARENA ZAGREB - 17.9.
Za koncert IL DIVO u Zagrebu u samo dva tjedna od početka prodaje ulaznica prodano je 25% kapaciteta! Najbrži obožavatelji dobre glazbe već su kupili svoje ulaznice!
Najpoznatiji (i najšarmantniji) svjetski klasični multinacionalni kvartet IL DIVO dolazi u Hrvatsku! U sklopu europskog dijela svjetske turneje, kvartet operno školovanih zgodnih pjevača pjevat će u ARENI ZAGREB, 17. rujna 2012. Njihova prošla turneja („An Evening With Il Divo“, 2009.) nagrađena je Billboardovom nagradom za jednu od najvećih i najuspješnijih turneja godine, a kako se čini ovogodišnjom turnejom bi mogli oboriti vlastite rekorde. To se jednostavno uklapa u IL DIVO priču: iz dana u dan su sve bolji i bolji, a nakon svakog održanog koncerta mogu se pohvaliti oduševljenom publikom. Na prodajnim mjestima u Hrvatskoj ulaznica je svakim danom sve manje i manje! Ne propustite svoju priliku za provesti senzacionalnu noć uz zanimljive operne obrade najvećih svjetskih pop hitova u izvedbi ovih raspjevanih ljepotana


Post je objavljen 16.04.2012. u 18:34 sati.