Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Za Noć knjige knjižnice otvorene do 1 sat ujutro

U okviru manifestacije Knjižnice grada Zagreba provode anketu 'Što čitati noću' i pozivaju sve da predlože neke naslove za dobar san.
Svima je dobro poznata Noć muzeja, no ove godine po prvi put u našoj zemlji održat će se 'Noć knjige' i to na Međunarodni dan knjige i autorskih prava koji se obilježava 23. travnja. Manifestacija Noć knjige koja će okupiti čitatelje, autore, nakladnike, knjižare i knjižnice na raznovrsnim i zanimljivim kulturnim programima od 18 sati do 1 sat iza ponoći.
U okviru manifestacije Knjižnice grada Zagreba provode anketu 'Što čitati noću'. Pozivaju sve da predlože naslove (proza, poezija, eseji) za top listu deset hrvatskih i deset stranih knjiga za koje smatrate da ih svakako treba pročitati (za dobar san i dobar - svaki - dan).

Knjižnica novi Zagreb će za svoje korisnike biti otorena do 22 sata, a u 19 sati 23. travnja je organizirano putopisno predavanje Tibetansko udivljenje. Predavanje s projekcijom će se održati na adresi Božidara Magovca 15. a predavačica je Renata Dossi. Koji vas još programi očekuju pogledajte na stranicama KGZ-a.

Post je objavljen 16.04.2012. u 14:10 sati.