Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

I drugi rigaju, zar ne

Čovjek se oblikuje dosta rano, poslije se nastoji samo definirati i uklopiti do prihvaćenosti u širu okolinu. Istovremeno traga za identitetom kojeg je negdje usput izgubio. Svojim traganjem zaluta i u bespuća bloga.
I na blogu je, kao uostalom i u životu najzanimljivije, ali i najopasnije, kad te sudruzi blogeri trpaju u ladice vlastite proizvodnje pa mi je zato zanimljiva klasifikacija blogera Pero u šaci u zadnjem predugačkom postu znakovitog naziva "Rigoletto" :
"Između Teze jednog tabora koji je ''čavoglavce'' bezrezervno osuđivao (Modesti, Fra gavun, Neverin, Alexxl, Buha, Annabelle, Mina...) i Antiteze drugog koji ih je bezrezervno opravdavao (Vidi pisme ove, Stari mačak, Promatram razmišljam, Blenderica, Maxflu, Bocacciozg, Baba ljutica...), kao i onih koji su pali s marsa (Luki, Jahve, Sick of it all), specifičnu poziciju – hegelijansku Sintetičarsku – ''treći put'' – zauzeli su u duetu bloger Nodus i blogerica Zona."
Znam barem jednu osobu iz oba tabora uz koju ne stoji riječ bezrezervno, ali upotrebljena je, da bude zanimljivije.
Odmah ću odagnati moguće nedoumice zašto reagiram na post koji me u ovim jutarnjim satima tjera na zijevanje, zašto sam se zamislio.
Prije par dana me u realnom životu osoba koju sam nekad cijenio etiketirala da nemam svoje ja. Sad me opet nigdje nema, iako sam koliko se sjećam redovito komentirao kod Babe Ljutice koju volem, kao uostalom i Minu iz "suparničkog" tabora, i fale mi obje na blogu, eto izrekoh nešto, je li to dovoljno da bi bio stav i jel bi se npr. smjelo izreći da su mi se "Čavoglavi" svidjeli na prvo slušanje, a da daljnji opus izvođača te pjesme ne zarezujem.
Nije dovoljno, jer idioti su u napaćenoj domovini u većini, treba ih dodatno barem na blogu obilježiti, možda razmisle i osvijeste se, ako ne oni onda njihove pristaše, teza je našeg Pere. Mislim da je iluzorno očekivati promjenu nekog tko ima više od 3x6 godina, pogotovo Mamićeve i Ćirine "djece", jednog dana se sjetiš da si kao dijete igrao šah protiv prvaka svijeta Petrosjana, sad nastupaš u trećoj lizi, da su u trećem gimnazije tebi i ekipi pozirale za fotkanje najrazvikanije cure generacije, sad snimaš samo potajice, da si pušačku karijeru započeo s najboljim cigaretama, završio s najgorim smećem.
Ne tješiš se da su ti sukrivci za to jadni gore spominjani statisti, kao ni jedini pravi imbecil na blogu.hr, starčić s milijun nickova.Post je objavljen 16.04.2012. u 08:44 sati.