Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uvgel-nokti

Marketing

Mali kucni spa

Pozdrav svim nasim citateljicama! Nadamo se da uzivate u vikendu :)

U ovo kisno poslijepodne dobili smo inspiraciju za dotjerivanje! A sto cemo drugo uredjivati nego nokte ;) Smislili smo kompletni tretman za nokte i ruke, uz pomoc prirodnih NUBAR proizvoda, te nekih priozvoda iz kucne radinosti.

Redosljed tretmana:
1. Peeling
2. Kupka
3. Manikura
4. Hidratacija

1.PEELING
Operite ruke kako bi se pripremili.
Za ovo ce vam trebati secerni peeling za ruke sa mirisom lavande, koji svojim sastojcima na njezan nacin uklanja mrtve stanice, a u isto vrijeme hrani kozu ruku. Nakon peelinga vase ruke ce vam biti zahvalne, jer su vjerojatno ostecene zbog zime.



2. KUPKA
Kupka vam je potrebna kako bi dodatno nahranila vasu kozu, a hranjie tvari lakse ce djelovati jer smo prethodno obavili peeling.
Ovaj dio procedure obavite na staromodan nacin :) Uzmite posudu u kojoj cete namakati ruke, te u nju stavite 3 l vode, litru mlijeka te 5 zlicica meda, a mozete staviti i aromaticna ulja po izboru :)
Mocite ruke u ovoj kupki 10 do 15 minuta :)

3. MANIKURA
Kako bi vasa manikura bila temeljita, potrebno je urediti kozicu oko noktiju, zatim raspicom oblikovati i urediti nokte. Koristite raspice razlicite tvrdoce (mekse za plocu nokta, grublje za duzinu).





Na slikama mozete vidjeti pribor za manikuru iz Franela ponude. Raspica za prirodne nokte sa 3 razlicite strane, te pogurivac kozice oko noktiju.

Takodjer, u ponudi imamo i kompletan pribor za manikuru.



4. HIDRATACIJA
Nakon sto ste obavili sve vazne korake, peeling i obradu nokta, potrebno je nanjeti lakove za nokte koji hrane vas prirodni nokat.



Takodjer je pozeljno izmasirati vase ruke hidratantnom kremom i nanjeti ulje za nokte na kozicu oko noktiju :)

Eto, vasi nokti su uredni i dotjerani, a vasa koza vam je zahvalna :)

Sve proizvode koji su vam potrebni za manikuru mozete naruciti na NASOJ WEB STRANICI ili na nasem Facebook profilu :)

Lijepi pozdrav svima!


Post je objavljen 15.04.2012. u 19:51 sati.