Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Građani na barikadama nakon petostrukog ubistva kod Skoplja



U MAKEDONIJI POMALO BUKTI GRAĐANSKI RAT

Nadomak Skopja u znak protesta zbog nezapamćenog pokolja građani su izašli na ulice i postavili barikade zahtijevajući hitno pronalaženja krivaca.
Pripadnici specijalne policijske jedinice raspoređeni su u naselju Radišani u sjevernom dijelu Skoplja, nakon što je oko 1.000 građana izašlo na protest. Ministarka policije Gordana Jankulovski je apleovala na građane da ostanu mirni. Policija je formirala specijalnu jedinicu zaduženu za ovaj slučaj, a mjesto zločina obišao je i vrh makedonskog MUP-a.

Na vlasti su makedonska i albanska stranka,.., svatko od njih vlada u svojim dijelovima zemlje. Zato i je tako jer sudaraju se dvije različite kulture i religije. Sve je to unapred predvidjen scenario da dodje o zaostravanja odnosa. Revoltirani stanovnici naselja Radišani postavili su barikade, pale svijeće i ostavljaju cvijeće na ulici. Pitanje je: dokle će tako nešto funkcionisati, EU je nesposobna za bilo što da riješi. U Srbiji imaju problema sa albancima, u Makedoniji imaju problema sa albancima,.., gotovo ništa bolje nije ni u Hrvatskoj.

-----------------------------------------------
U Bjelovaru, 14. travanj 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------




Post je objavljen 14.04.2012. u 11:08 sati.