Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natjecanjeizpovijestiglazbe

Marketing

We Are The Champions!



Dragi natjecatelji, još nekoliko informacija za one koji su prvi put na našem Natjecanju...

1. Osobne stvari ostavit ćete na predviđenom mjestu u Veleučilištu prije početka Natjecanja (uključujući i isključene mobilne uređaje, hranu, piće i slično no). Za rješavanje testa potrebna je samo kemijska olovka.

2. Na svakom testu bit će napisana zaporka koju treba zapamtiti yes (ime glazbenika, naziv djela i slično). Ista zaporka se nalazi na omotnici koju ćete dobiti uz test. Na papiru u omotnici navedeni su podaci koji se traže za svakog natjecatelja. Nakon upisivanja podataka treba spremiti papir u omotnicu i zalijepiti je. Učenici koji sudjeluju u organizaciji natjecanja sakupit će omotnice.

3. Učenici imaju mogućnost rješavati zadatke 50 minuta, ali to mogu učiniti i za manje vremena. Za vrijeme rješavanja testa nije dozvoljeno izlaziti iz dvorane. Natjecatelj može otići ranije samo ako prije toga preda svoj test komisiji.

4. Na početku natjecanja poslušat ćete zvučne primjere (pitanja 01.-03.). Odgovorite točnim nazivom skladbe grupe Queen iz koje ćete čuti ulomak. Odgovor treba napisati TISKANIM SLOVIMA.

5. Kod pitanja 1.-50. treba zaokružiti samo jedan odgovor, bez ispravljanja. Ispravljeni odgovori neće se uvažavati. cry Preporučuje se najprije pregledati cijeli test, a onda postupno rješavati. Nema negativnih bodova. wink Ako niste sigurni u odgovor bolje je označiti onaj na koji najviše sumnjate, a ne ostaviti pitanje bez rješenja.

6. Komisiju (koju čine voditelji i učenici koji ne sudjeluju na Natjecanju) se ne smije ometati za vrijeme ispravljanja testova (slanjem sms poruka i sl. nono).

7. Na proglašenju rezultata otkrit će se identitet samo prva tri najuspješnija natjecatelja. Oni će dobiti diplome i nagrade. Svim ostalim natjecateljima uručit će se priznanja za sudjelovanje.

8. Ako dva ili više natjecatelja imaju isti broj bodova, prednost će imati mlađi natjecatelj.

9. Nakon Natjecanja bit će objavljena lista sa zaporkama. Učenici koji žele mogu otkriti svoj identitet drugima, ali ne moraju. cool Njihovi podaci i testovi ostat će pohranjeni u Glazbenoj školi i neće se naknadno provjeravati.

10. Ako vam nešto nije jasno ili vas možda dodatno zanima, pitajte odmah na FB profilu.

Lijepi pozdrav! wave
Alida Sokolović


Post je objavljen 10.04.2012. u 21:23 sati.