Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Porazi

Jučer već opisana ali majstorski pripremljena jeftina riba, šarun u pećnici , za ručak, popodne lovili sunce, dospjeli do "Amela" na Drenovi, super terasa, neloš mali šiš za večeru, romantiku jedino kvari okolno društvo iz sportskih kladionica, ovaj će onog razbiti kad se prvi sljedeći put napije.
Danas preporučeni najbolji roštilj u gradu, zanimljivo, pica skuplja nego ražnjići od tri vrste mesa, slanine i šunke.
Ne znam jesam li više u bedu od ponovnog utapljanja u svakodnevnu socijalizaciju ili najtežeg šahovskog poraza u zadnjih nekoliko godina jučer na fejsu, izgubio sam i potpuno nadigran bijelim figurama u otvaranju u kojem sam se osjećao izuzetno siguran i praktično nedodirljiv i to od nekog Indijca, a nije Anand. Onako grogiranog našao me na chatu bivši učenik čiji je razred imao maturalnu zabavu u noći 9. na 10.travanj 1992. kad sam konačno shvatio kako je i najinteligentniju mladež lako izmanipulirati, da ne spominjem potencijalno topovsko meso ovih današnjih mladih iz kladionica.
Dečko je još uvijek izuzetno duhovit i općekulturan, čak je u jednom momentu chatanja primjetio da su to što sam upravo priopćio riječi Marine Perazić, što sam mogao komentirati nego, e jebiga sad !Post je objavljen 10.04.2012. u 20:10 sati.