Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

Nova recenzija: Jennifer Lopez & Pitbull-'Dance Again'

single review:
Jennifer Lopez & Pitbull-'Dance Again'
|Plesna kamasutra.|
_Novi single kojega još ne možemo točno smjestiti u neku ladicu Jenniferinoga kredenca jer je nejasno da li uskoro izdaje kompilaciju najvećih hitova ili potpuno novi studijski album.

_'On the floor' je hit kojeg bi JLo zasigurno željela ponoviti i to se osjeti. Opet su uključeni RedOne(producent) i Pitbull što možemo tumačiti samo kao praznovjerni pokušaj držanja provjerenih talismana. Uglavnom, sad prestajemo uspoređivati aktualni singl s mrskom nam izvedenicom lambade.
'Dance Again' je plesna pop pjesma sa sjajnom ambalažom ljetnog hita i latino egzotike. Jlo pjeva o svojim užitcima pri čemu dolazi do izražaja njena senzualnost, ali sugestivno meškoljenje nije dovoljno za dobru pjesmu. Pored suptilnog šaputanja, vokal se prije refrena transformira u nekakav oblik prigušenog vrištanja nakon kojeg slijedi smiješno kontrastan pripjev za curice. Pjesma odiše pozitivom i lakoćom, ali nedostatak tenzija ima za rezultat mlaki produkt. Nespretno je spojen artificijelni instrumental i organički, ljupki vokala pa pjev djeluje nekako filtrirano.
Sažetak TXT-a: Jedi, moli, voli aka pleši, voli, je*i.
_Ovo je svakako plesna pjesma, ali joj fali euforije…Teško je zamisliti neku ludu koreografiju uz tako ljuljuškan refren, ali kad se sve zbroji i oduzme, OK pjesma.
Ocjena:3+/5

COMING SOON
Nelly Furtado-'Big Hoops (Bigger the better)'


Post je objavljen 10.04.2012. u 12:06 sati.