Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zagrebancija

Marketing

Samo da se javim :)

Za početak, fala svima kaj me pratite i drago mi je da vam se sviđa moj blog. Tu sam da ne pomislite kak sam odustal od pisanja. Sam eto, malo sam se ulijenio a i dost me stvari sa strane zaokupiralo.
Kako vodim grupu na fejsu "Zakaj volim Zagreb", puno stvari imam za delati oko te grupe. Pa tražim okolo zgodne priče za blog, fotkam stvari koje se meni čine zanimljive. Kako u mojoj grupi imam i nagradne igre - tražim okolo suradnju raznih sponzora. Tako sam do sada dobio za sponzore: Hrvatski državni arhiv, časopis "Zagreb moj grad", Studio smijeha, trgovina odjeće " From Zagreb with love", Turistička zajednica grada Zagreba. I sad čekam odgovore ZOO vrta, Tehničkog muzeja i Muzeja grada Zagreba.
Zbog ovog bloga sam bil i na Zagrebancija TV sa prilogom tj pričom o psu Plutu. Pa sam onda dobio i ponudu da pišem blog na večernjakovom portalu. Sad trebam neke stvari pripremiti pa onda krećemo. Ako bude malo sreće, bit će još nekih stvari za koje se ne želim previše veseliti da se ne razočaram previše ak ne prođu a da se mogu više veseliti ako prođu :) Stalno neki vrag smišljam kako promovirati Zagreb, uključiti druge u izmjenu mišljenja, dogodovština, događanja vezano za Zagreb. Pokušavam isto pomoć promovirati kreativce koji delaju bilo kaj a da je vezano za Zagreb. Tako sam u postupku i organiziranja jedne male izložbe kako bi njima mogao omogučiti da bdu viđeni i da se barem malo i na kratko čuje za njih.
Mislim da sam se dost nahvalio :))
Ako vi imate neku zanimljivu priču, il da bi htjeli saznat o nečem u gradu, pišite mi na mail pa ćemo videti kaj se bu dalo napravit po tom pitanju. Ne garantiram da bu bilo baš to kaj ste hteli čitati, al potrudit ću se. :) I evo, da vam usput stavim nekoliko mojih fotki kaj sam naslikavao okolo po gradu. Nisam profić kao neki tu foto blogeri o zagrebu al eto, ina žalost neam bolju tehniku za bolji posao tj bolje fotke. Neke sam već stvari pohvatao oko fotkanja da bi fotke bile bolje nego prije.

Da bi videli veću fotku kliknite na nju. Slobodno si zemite fotku al uz uvjet da ju ne prepravljate i dorađujete.















Toliko od mene za sada. Uskoro bu neki post sa pričom. Valjda :) Najte kaj zameriti i čitamo se..

Post je objavljen 05.04.2012. u 01:33 sati.