Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Čitanje jezika tijela

Davno prije sam pisao o tome kakav jezik tijela najbolje prenosi Alfa osobnost. Druga strana fizičke medalje je čitanje jezika tijela - na isti način kao što će tvoj jezik tijela žene ocijeniti samopouzdanim i poželjnim, ti ćeš pročitati njen jezik tijela i vidjeti je li pravo vrijeme za eskalaciju, gdje stojiš u odnosu s njom i što bi dalje trebao napraviti. No o jeziku tijela se često pretjeruje - da, bitan je (pogotovo za donošenje zaključaka na hladno), no nije vitalan kao što tvrde razne blesave knjige tipa "zavedi je samo jednim pogledom". Više bi te trebao brinuti tvoj nego njen jezik tijela.

Mnogi muškarci upadnu u zamku pretjeranog analiziranja, i umjesto da se fokusiraju na svoju internu igru i samopouzdanje začinjeno s tek malo pažnje za znakove njenog tijela, provode dugo vrijeme analizirajući irelevantne sitnice i tjerajući se u ponor nesigurnosti. Analizirati stvari je dobro, opsesivno se brinuti o svakom detalju je pogubno. Proći ćeš fazu gdje ćeš opsesivno analizirati i neće ti ništa biti jasno, zatim fazu gdje vrlo brzo uočavaš male detalje, i na kraju fazu gdje te detalji ne brinu jer ćeš ionako pokušati sve što se može bez obzira na ohrabrenje ili manjak njega, i vjerojatno uspjeti zbog svog "boli me k***c*" stava.

-------
Oči: Rekla kazala je da, ako nakon ukrštanja pogleda, ona odvrati pogled u stranu, nije zainteresirana, a ako spusti pogled jest. U ovome bi moglo biti nešto ali uvijek sam u takvim situacijama imao pametnijeg posla nego pratiti tako sitan indikator. Umjesto toga, ako već postoji neka razina intimnosti i povezanosti među vama, obrati pozornost na nešto drugo: triangulaciju. Točnije, pogled koji se kreće direktno do tvojih očiju, pa onda malo dolje do tvojih usana, i natrag, oblikujući trokut. Ako se spremaš na poljubac i to napraviš, ona će to sigurno primjetiti.

Kosa: Igranje kosom je vrlo solidan indikator privlačnosti. Da, neke žene se igraju kosom samo zato što im je dosadno, ali ako budeš tako na to gledao ćeš promašiti većinski slučaj - stvarne signale. To izražava opći interes, bilo to odmah nakon upoznavanja ili trenutak pred poljubac.

Ne znam kakav bi bio indikator kod žena s kratkom kosom. To je vjerojatno i jedan od razloga zašto kratku kosu ne nalazim baš seksi.

Torzo: Je li okrenuta prema tebi? Idealno, ona je okrenuta prema tebi, a ti si negdje napola. Njene ruke, ako nisu kod kose ili zabavljene nekim modnim detaljom na sebi kao što su prsten, torbica, pojas (diranje svojih stvari je znak nervoze), trebale bi biti opuštene uz tijelo što je neutralan signal. Ako prekriži ruke na prsima, to pokazuje da se želi udaljiti i završiti ovaj razgovor. Stupaj oprezno.


Osim ako se ne radi o ovoj situaciji.

Noge: Žena gotovo nikada neće sjediti raširenih nogu poput muškarca, već će ih često prekrižiti na onaj ženski način, koljenom preko koljena. Ako nije prekrižila noge, to je znak udobnosti (ispružene su otvorenije nego skupljene pod sebe), no ako jest bitno je u kojem smjeru. Ako ima prekrižene noge od tebe, to indicira da se osjeća nelagodno. Ako je prema tebi, želi da joj se približiš.

Ako stojite, i ona cijelo vrijeme tapka nogama, nestrpljiva je i vjerojatno razmišlja kako će otići.
------

Žene su, kao i obično, na primajućoj strani igre gdje je njihov cilj evaluirati karakter, a ne interes, mogu se opustiti i samo ga ponekad ležerno dodirnuti za ohrabrenje.

Post je objavljen 04.04.2012. u 23:21 sati.