Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebroiobitelj

Marketing

Opis tretiranja raka sa ionskim( koloidnim) srebrom

Na razvoj raka utječe mnoštvo čimbenika. Medicinski je dokazano da toksini, otrovi i pesticidi uzrokuju rak. Međutim bakterije su glavni i najveći uzrok raka jer one neutraliziraju imunološki sustav osobe i omogućavaju oštećenja DNA stanica. Procijenjeno je da čak 60% svih vrsta rakova ima bakterijski uzrok.

Prema iskustvima osoba oboljelih od raka koje su se uspješno liječile pomoću srebra utvrđena je terapija koja se primjenjuje kao tretman. Prvi i drugi dan terapije treba popiti 12 jušnih (plastičnih) žlica srebra. Svakih sat vremena jednu žlicu. Slijedećih 5 dana treba popiti 6 žlica srebra kroz dan. Nakon toga uzimaju se 2 velike jušne žlice srebra 2puta dnevno za održavanje imuniteta.
Osobe koje boluju od raka sinusa, usta, grla ili pluća trebaju ušpricati istu tu količinu u nos (možete koristiti šprice od 10ml za određivanje količine) i duboko udahnuti na nos kako bi srebro moglo doći do pluća, bronha i sinusa. Pri čemu treba kombinirati terapiju i sa oralnim uzimanjem(2 velike jušne žlice srebra 2puta dnevno za održavanje imuniteta).

http://srebroiobitelj.webs.com/




Post je objavljen 04.04.2012. u 19:25 sati.