Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

DOPIS KLUBOVIMA



Dragi sportski prijatelji i cijenjeni gosti,


Izuzetno nam je zadovoljstvo što Vas možemo pozvati na Završnicu 12. otvorenog prvenstva Hrvatske u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2002. i 2001. godine u Karlovcu za 15. i 22. travnja 2012. godine.



Sustav natjecanja, raspored po grupama, satnica odigravanja utakmica i ostale potrebite informacije za održavanje Završnice 12. otvorenog prvenstva Hrvatske u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2002. godine u Karlovcu za 15. travnja 2012. godine biti će na raspolaganju svima Vama, na našoj web stranici (rskkarlovac.blog.hr) od 12. travnja 2012. godine.

Sustav natjecanja, raspored po grupama, satnica odigravanja utakmica i ostale potrebite informacije za održavanja Završnice 12. otvorenog prvenstva Hrvatske u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2001. godine u Karlovcu za 22. travnja 2012. godine biti će na raspolaganju svima Vama, na našoj web stranici (rskkarlovac.blog.hr) od 19. travnja 2012. godine.

Hrvatski Rukometni Savez i RŠK Karlovac, organizatori Završnice 12. otvorenog prvenstva Hrvatske u mini rukometu za djevojčice i dječake pod pokroviteljstvom predsjednika Republike prof.dr.sc. Ive Josipovića, predsjednice Vlade gospođe Jadranke Kosor pripremila i osigurala je za Vas slijedeće:


1. Za svaku ekipu 12 majci prvenstva - 10 za igračice odnosno igrače i 2 za trenera i predstavnika ekipe;
2. Za svaku ekipu 12 medalja - 10 za igračice odnosno igrače i 2 za trenera i predstavnika ekipe;
3. Za svaku ekipu 2 akreditacije za trenera i predstavnika ekipe s kojom je moguće odlaziti u VIP salon bez ograničenja;
4. Za svaku ekipu osiguran je letak prvenstva, plan Grada Karlovca, mali i eventualno veliki kalendar RŠK Karlovac i drugi propagandni materijali;
5. Za najbolje igrače, strijelce i vratare Prvenstva, osigurane su vrijedne nagrade.

Organizatori Prvenstva Hrvatske kao dopunu ponude osigurao je slijedeće:

1. Ponuda sendvića po prihvatljivim cijenama;
2. Ponuda sokova i kave po prihvatljivim cijenama;
3. Ponuda sladoleda Ledo;
4. Ponuda kokica, šećerne vune, bombona i sličnih proizvoda;
5. Ponuda suvenira prvenstva Hrvatske;
6. Ponuda slikanja ekipa i pojedinačna slikanja s prvenstva Hrvatske s mogućnošću izrade slika u roku 30 minuta na posebno dizajniranim okvirima prvenstva Hrvatske i Grada karlovca po cijenama;
7. Ponuda izrade slike na razglednicama preko PS-a;
8. Ponuda natjecanja u mjerenju brzine izbačaja lopte putem radara;

Obzirom da se radi o izuzetno složenoj organizaciji Prvenstva Hrvatske, molimo sve sudionike da uplate predviđenu kotizaciju najmanje 10 dana prije održavanja Prvenstva Hrvatske, te da eventualni ne dolazak na prvenstvo na vrijeme jave organizatoru.

Radujemo se Vašem dolasku.


S poštovanjem


Predsjednik
Rukometne škole Karlovac
Miloš Đanković, dipl.ing.prom.


Post je objavljen 03.04.2012. u 13:42 sati.