Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Gorki poraz na Lanari

Gostovanje u Siraču smo opet dočekali osakaćeni, bez trojice standarnih igrača te sa samo dvojicom igrača na klupi, ali i uz spomenute kadrovske probleme otišli smo s ciljem pobjede i osvajanjem nova tri boda.

Kamen ove polusezone uistinu bilježi zadivljujuće rezultate te samim time bilo kakvo podcjenjivanje nije dolazilo u obzir.

Od prve minute utakmica se igrala na vrlo visokom nivou s laganom inicijativom domaćih igrača iz Sirača koji su pokazivali zavidnu razinu mobilnosti i agresivnosti, ali bez prljavih i nesportskih startova.

Plod njihove terenske premoći bili su brojni udarci prema vratima od kojih je većina odlazila pored gola, dok su igrači Bila čekali svoju priliku iz kontri ili prekida. Uz sadržajno prvo poluvrijeme vrijedi istaknuti prilike Štamfa i Marjanovića te Bakšaja i Hajtića, pri čemu niti jedna nije završila iz vratara.

Drugo poluvrijeme opet u istom ritmu s nekoliko izglednih prilika na obje strane. I kada je sve izgledalo na remi, pojavio se jedan lakrdijaš koji sebe naziva sudcem. Dotični gospodin, koji je imao funkciju pomoćnog sudca preuzeo je stvar u svoje ruke te je za loptu koja je izbijena barem pola metra ispred gola signalizirao postignuti zgoditak, čime je uništio cjelokupni nogometni draž i sva fair play nogometna načela.

Iako su igrači Bila s nevjericom gledali u bezobzirnu krađu koja ih je zadesila, nikakvi protesti i prigovori nisu urodili plodom, jer se dotični s velikom dozom sarkazma još poigravao s već totalno uzavrelim strastima.

Na kraju, izašli smo s terena ljuti, tužni i shrvani jer smo izgubili utakmicu, a da nismo primili zgoditak.

Ovim putem se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu, obzirom su nas počastili na kraju utakmice i nadamo se da isti imaju razumjevanje za naše silne proteste nakon utakmice te svjesni što im je lakrdijaš od sudca poklonio u nedjelju.

Post je objavljen 03.04.2012. u 09:08 sati.