Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Čelnici općine Stankovci hvale i nagrađuju ludilo

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA STANKOVCI

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Čelnici općine Stankovci hvale i nagrađuju ludilo


http://www.vecernji.hr/biznis/stankovci-ako-ne-bas-las-vegas-mogli-bismo-postati-mali-monako-clanak-392418


Čelnici općine Stankovci u Zadarskoj županiji pomoću kupljenih medija hvale i nagrađuju ludilo, dok hrvatski narod propada ekonomski i duhovno.

Svojim načinom vladanja potrošili su vrijeme žiteljima, urušili moralne vrijednosti što je očigledno i uzrok pada nataliteta u općini Stankovci. Dakle, Hrvati su stoljećima umjeli imati i čuvati svoju djecu dok danas ovakvim vladanjem žitelji općine Stankovci gube bitno - smisao.

Posljedica takve vladavine u općini Stankovci je opadanje nataliteta.
Prema zavodu za statistiku broj stanovnika općine Stankovci 1991. godine (Stankovci, Budak, Velim, Crljenik, Bila Vlaka i Banjevci) bio je 2591 ( dvije tisuće petsto devedeset jedan) stanovnika, a 2001. godine 2062 (dvije tisuće šesdeset dva) i 2011. godine 1929 (tisuću devesto dvadeset devet). Dakle, 662 (šesto šesdeset dva) stanovnika je manje, a što je odraz vladavine sadašnje vlasti općine Stankovci pomoću koje zlo, tj. smrt u općini Stankovci stvara beznađe

Sto devedeset šest (196) neoženjenih muškaraca i šezdeset četiri (64) neudane djevojke u općini Stankovci je jedan od najvećih problema o kojemu se ne govori.

Nema broja sklopljenih brakova te su mladići sve stariji i sve ih je više što je poražavajuća i zabrinjavajuća činjenica. Ako se ovakav trend i dalje nastavi za 40 godina navedeno područje će biti bez stanovništva.

Jedna od posljedica takve vladavine u općini Stankovci je i nezaposlenost. Sada je u općini nezaposleno 75 osoba, a poslovna zona Stankovci proglašena je 2009. godine kao najuspješnija zona u RH.


U Stankovcima, 2.travnja 2012. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA STANKOVCI


Post je objavljen 02.04.2012. u 23:05 sati.