Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavandinzaumivanje

Marketing

Lavandin slomio zube na Tuki Tukiju!

Datum: 10.03. 2012
Vrijeme: 15:45
Kolo: 22

Veliki derbi 5.a lige, dvoboj za 3. mjesto, stari znanci s termina ASK-a i velika pobjeda iz prethodnog duela Lavandina uz "lošiju" igru i "parkiran autobus". Patkice sa strane Tika take su bile bacane tokom cijelog tjedna kako neće doći ovaj ili onaj, najvise spominjani najbolji igrač Laštre te Jeras koji je zaista bio ozljeđen. Dok je Lavandin koji je zaista bio u nedostatku igrača ipak ostao tiho. Falili su A.Drljepan, Franić, Buljan, Brnas i već prije otpisani dvojac Stojić - Sučić.

Lavandin kreće u utakmicu interesantno, preuzima inicijativu i tuče pored gola u nekoliko navrata, no da bi dali gol prvo moraju pogoditi vrata čuvana od Tika takinog omalenog "Rikija". Falilo je žestine, falilo je agresivnosti i to se odmah vidjelo na terenu. Tika taka je jednu kontru uspjela iskoristiti kada je lijevom stranom pobjegao upravo onaj "koji nije trebao doći" - Laštre i poentirao pored čudno istrčalog vratara Lavandina. Bijeli su to primili kao normalnu stvar i nastavili dalje, da bi nakon nekoliko minuta usljedio pravi šok. Na semaforu je pisalo 0-2 strijelac je bio Stipanović nakon lijepe kombinacije na desnoj strani, dupli pas koji završava šutom koji prolazi kroz noge vrataru bijelih. Sada je stanje već zabrinjavajuće, Lavandin još uvijek miran, svjestan da se može dalje igrati i da bi trebalo nešto upasti. I tako se i desilo, udarac S. Drljepana pogodio je plavu 22ojku koji zabija "autogol" za 1-2. I onda 9 minuta jalove igre, bez pravih prilika osim jedne Tika Take koju skida vratar bijelih.

Drugo poluvrijeme sličan ritam, bez nekog za koga bi se moglo reći da je bolji na terenu. Izjednačena utakmica i Lavandin dovodi stvari na svoje mjesto, točnije Tomislav Župa - najbolji strijelac poentira za 2-2. Nedugo nakon toga svega par minuta iza, olako se shvaća opet isti igrač s brojem 8 koji sa 12-13 metara tuče silovito i kirurški točno u bliži kut, od same vratnice i zabija za 2-3. Strašan pogodak i Lavandin opet zaostaje. Lavandin je pokušavao izjednačiti, ali jednostavno nije išlo te Tuki Tuki dobija naizgled bezazlen slobodnjak sa 10ak metara. Postavljen je živi zid koji se "ničim izazvan" pomiče i omogućuje Laštri hat-trick uz ponovno 2 razlike za plave. Do kraja je pojačanje Dario Dadić zabio za 3-4, ali Lavandin više od toga nije mogao te je možemo reći izgubio 3 velika boda u pokušaj proboja na treće mjesto ostvareno u polusezoni.

Sljedeći tjedan osnaženi F.F. Medeni, stari Tiro Duro na istom mjestu!


Post je objavljen 31.03.2012. u 21:19 sati.