Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Pobjeda u derbiju

Došao je red na iščekivani lokalni derbi s NK Trnskim iz Nove Rače, koji ove polusezone ima problema sa sastavljanjem ekipe i brojem igrača. Uz sve njihove probleme i našu realnu ulogu favorita, nismo olako shvatili utakmicu nego smo se sasvim ozbiljno pripremali za istu.

Kako je tjedan odmicao svakodnevno nam je otpadao po jedan igrač zbog gripe čime se ujedno lagano i urušavala spomenuta uloga čistog favorita. Na kraju, nedjelju smo dočekali osakaćeni bez Totha, A. Pavlovića, Pavića, Benkovića i s nedovoljno oporavljenim M. Pavlovićem, Verićem, Hajtićem i Dinjarom koji su vjerojatno grijali na 37 C. Uz to Trnski je po prvi puta sastavio kompletnu ekipu, tako da je prije početka utakmice bod izgledao kao kuća.

Kako dolikuje ovakvoj vrsti susreta o kojem se priča već tjedan dana, okupilo se oko 200-tinjak gledatelja, koji su na kraju svjedočili prema izjavi M. Pavlovića pobjedi Pisaničkih pionira i viroznih pojedinaca.

Utakmica nije ponudila blistavu igru, ali su zato dva kornera riješila pitanje pobjednika i donijela slavlje u Veliku Pisanicu. Prvi gol je zabilo H. Kastlinger nakon Bakšajevog ubačaja, dok je drugi pospremio netko iz gužve nakon Hajtićevog ubačaja.

Za istaknuti je i to da su virozni i iscrpljeni igrači Bila davali zadnje atome snage kako bi održali pozitivan rezultat te su s gol crte lopte čistili M. Pavlović, Ćurić i Dinjar.

U svakom slučaju zabilježena je još jedna domaća pobjeda, pri čemu je ona važnija od ostalih zbog zdravstvenog stanja naših igrača, kao i zbog činjenice da se igralo protiv NK Trnskog.



Post je objavljen 26.03.2012. u 01:06 sati.