Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Tim Burton, dijamantni prsten, nova Carrie i ostalo

Dakle dragi moji, pokušaj prvi da glumim blog portal. Do prvog obijanja o glavu! A možda i poslje.

the voice UK, the voice UK


Tim Burton ima novi film koji je obrada gotičke sapunice Dark Shadows iz 60-ih koja je postala camp klasik. U njemu je (velikog li iznenađenja) Johnny Depp koji glumi vampira koji se nakon dugog sna budi i vraća u svoj stari dom. Tamo ga čeka obitelj koja naravno nije njegova ali će uskoro trebati njegovu pomoć. Za sada trailer puno obećava, a i budimo iskreni, kada je suradnja ove dvojice razočarala?

Drage dame, nemojte nakon ovoga skucati svoje bolje polovice zato što vam nisu kupili dijamantni prsten. Reći će te, dijamantno prstenje je uobičajena praksa kod zaruka na primjer. Nda, ali to da je cijeli prsten od dijamanta? Švicarci naravno. Shawish Jewelry je osim na tradicionalni način ovaj 150 karatni prsten rezbario i uz pomoć lasera. Cijena? 70 milja američkih dolara. Izvor.

Sex and the City je kultna serija, a svi znamo da se u kultne stvari ne dira. E sad, postoji nešto što se zove The Carrie Diaries i radi se o knjizi koja opisuje srednjoškolske dane glave junakinje koji su naravno smješteni u 80-e. I CW, koji je poznat po Gossip Gril i Vampire Diaries, se primio posla da ekranizira ovo u seriju. Top ili flop pokazati će vrijeme, no prva fotke nove Carrie sa seta je objavljena. Što vi mislite?

Kad smo kod potencijalnog upropaštavanja franšize, idemo na sigurno upropaštavanje. Michael Bay se prima izmišljanja tople vode te će Teenage Mutant Ninja Turtles re-izmisliti kao - vanzemaljce! Cowabunga! Ovo dovodi u pitanje sam naslov. Ok, možda će biti tinejdžeri iz svemira, ali ako su sa drugog planeta gdje su svoja vrsta onda mislim da nisu mutanti, pitanje je postoje li nindže van Zemlje, a da ne pričam o kornjačama. Fuck you very much Michael Bay što opet upropaštavaš naše djetinjstvo! Izvor.

Idol franšiza je div koji pomalo posustaje, a o manično-depresivnom mlađem rođaku X-Factoru neću previše pričati. The Voice polako postaje sve popularniji i u kratkom roku je osvojio svijet. Krenuvši iz Nizozemske mene je osvojio USA verzijom gdje u stolicama sjede velika imena industrije. Od dosadašnjih natjecanja se razlikuje po tome što je prva audicija nasljepo, dakle mogu vas suditi samo po glasu, no o tome sam već pisao. UK verzija je krenula prošlog tjednna a treneri su Jessie J, will.i.am od benda Black Eyed Peas, Tom Jones i Danny O'Donoghue od benda The Script. Koga bi ste nominirali za našu verziju?

I za kraj malo glazbene magije. Jason Yang (violinist) i Jake Moulton (beatboxer) u predivnom miksu Mjesečeve sonate, Granate Bune Marsa i još malo Kanye Westa i Muse.



Toliko za prvi puta, sada čekam feedback. Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 30.03.2012. u 09:00 sati.