Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIČKA GAMAD SJEDI U GRADU BJELOVARU I SKUPŠTINI BBŽ-a



ZAŠTO NAŠI MLADI LJUDI MORAJU ODLAZITI IZ BJELOVARA RADITI SEZONSKI NA MORE?

Nije li to sramota od vlasti i politike grada Bjelovara? Žalosno je, kako mladi su kao neke tuđe sluge. Gazde dolaze u našu Bjelovarsko-bilogorsku županiju, i ovdje (iz)biraju robove, koji rade za vrlo mizernu plaču... Birokratsku gamad nije briga za ljude. Uglavnom da se oni nazivaju država.

To nije uopće nije nikakva politika koju oni provode, to je uhljebljenost i ništa drugo. Uglavnom da oni primaju velike plače i redovito.. Nema nikakvog modela izlaska iz krize. Nitko ne raspravlja - a još manje rješava probleme. Tko može dovesti stvari u red? Strvinari sjede udobno u svojim foteljama. Hajdemo postaviti sami sebi pitanje - što su ovi vi gradonačelnici napravili: Stanislav Pavlić (HDZ), Josip Kurtak (HNS), Dr.Boris Kodumija (HDZ), Josip Heged (HDZ), Đurđa Adlešić (HSLS), pa sad i Antun Korušec (NK)???

Bjelovar je postao "hrpa ruševina", brlog za neradnike, bez-kućnike i klošare... Isto tako na čelu županije su bili: Tihomir Trnski (HSS), Željko Ledinki (HSS), Marijan Coner (HDZ), Damir Bajs (HSS), i sad Miroslav Čačija (HSS). Oni su se bavili sami sobom, dok narodu su prodavali maglu, odnosno folklor i kozmetiku uz korumpirane medije... Dugovi su sve veći. A poskupljenje hrane je sve gore.. Vlastodršci sram vas bilo, fuj !


U Bjelovaru, 22.03.2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 23.03.2012. u 16:23 sati.