Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVARSKI FANTOM JE JURIO GRADOM U PAKLENOJ MAŠINI



ISMIJAVANJE POLICIJE


Večeras (22.03.2012.) se najprije desila prometna nesreća oko 22,40 sati, na raskršću (kod mega-sporta) kod benzin-s-k-e crpke. Krivac je pobjegao s lica mjesta. U toj nesreći ne bi bilo ništa neobično, da se nije pojavio vozač - koji je proletio sa BMW-eom kraj policije sa velikom brzinom - koja je obavljala očevid. Policajka je javila svim policijskim patrolama da zaustave to vozilo, čak su jedna policijska kola krenula za "noćnim fantomom", koji se je vozio Nazorovom ulicom i skrenu-o u ulicu Matije Gubca. Nakon nekoliko minuta isti vozač se opet pojavio i projurio je od policije sveg 25-30 metara. Tada je vozio se još brže - negdje po mojoj procjeni oko 150 km.



On se pojavio iz smjera gradske tržnice (šetalište dr. I. Lebovića) pa preko Trga hrvatskih branitelja - prema kružnom toku, gdje ga nije okružio, već je prošao po lijevoj strani - i nastavio voziti prema Trgu S. Radića. Baš u to vrijeme kada je policija obavljala očevid s tri policijska auta, naišao je policijski "džip", koji je isto bio u potjeri za divljim vozačem... Kada su spazili BMW-e odmah su hitro krenuli za njim. Lovili su "fantoma" kroz cijeli grad, u potjeri je sudjelovalo oko pet auta. Noćni "fantom" im je pobjegao, odnosno parkirao je svoje vozilo u dvorište od jedne tvrtke. Te, se i sam pojavio i umiješao u publiku. Gdje se desila prometna nesreća.



Ne ulovljeni "fantom" s kapuljačom na glavi našalio se je s policajkom - i pozvao je u trgovinu PPK-a na sendvič. Da stvar bude gora na tom očevidu je bio i policajac Dane Berić, koji inače glumi bjelovarskog revnog šerifa, on nije bio sposoban uhvatiti tog vozača, ali zato sklon je drugim poštenim ljudima namještati lažne događaje. Dok se policija razišla, "fantom" se je opet provezao - kraj mjesta prometne nesreće...




U Bjelovaru, 22.03.2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com

-------------------------------------------------

Post je objavljen 23.03.2012. u 00:17 sati.