Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KADA ĆE SE SUDITI VELIKIM LOPOVIMA?



LOPOVKA, MISTIFIKATORICA I PREVARANTICA "NAŠA ĐURĐA"


Gradonačelnica Đurđa Adlešić od Grada Bjelovara ukrala je novac i kupila autobus za svoju stranku (HSLS) i kandidirala se na predsjedničkim izborima u RH. Sjetite se autobusa sa velikom slikom preko cijelog njega od Đurđe Adlešić.

Treba pitati gdje je taj autobus završio? Odnosno kako nema više ni jedne slike Đurđinog autobusa. Gospođa s partijskim kurom SKH, krojila je budućnost narodu. Pitam: Gdje se ta slika "Đurđinog autobusa može nabaviti? Ako netko zna neka mi javi.

Ne treba zaboraviti da Đurđa Adlešić nam je vratila u Bjelovaru sav komunistički šljam na vlast. Kupila je autobus za izbornu kampanju,.,, uglavnom da je cijela njena politika bila krasti od naroda, dok za narod nije ništa učinila.

I sad dok ima Zakladu za humanitarno razminiranje Hrvatske, ima tajni račun u Sloveniji, tj. u Ljubljani. Pa, zna se muž Staško je slovenac. Tamo nitko ne može od hrvatskih službi kontrolirati novac od donacija. Njezin kompanjon je Stjepan Mesić, oni zajedno izvlače novac na ime Hrvatskog naroda.

Zanimljivo je gledati Đurđu Adlešić i Stjepana Mesića kako se "šepure" na hrvatskoj televiziji, i kako obilno i bolesno lažu. Njih ne zanima prava politička situacija u zemlji, već kako od glupog naroda napraviti još veću budalu. Ali zato oni znadu puniti svoje novčanike i džepove, ili bolje rečeno svoje bankovne račune...

Đurđa je "razminirala" osječki i bjelovarski ogranak HSLS-a, kao i druge ogranke po hrvatskoj - da oni više ne postoje. Zabila je nož vlastitoj stranci u leđa - koja je od nje napravila ono što je. Preko leđa stranke popela se je na najviše funkcije u državi. Jadni su oni ljudi koji su glasali za HSLS i za Đurđu Adlešić.

U Bjelovaru, 22. ožujak 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 22.03.2012. u 12:05 sati.