Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Brahmarshi Patriji u Hrvatskoj

Brahmarshi Patriji u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini



Dragi prijatelji,

Za dvadesetak dana u naše krajeve dovodim dragog prijatelja i prosvijetljenog učitelja iz Indije. Dole u nastavku je i raspored predavanja/meditacija po gradovima. Puno bi mi značilo i pomoglo ako biste mogli obavijestiti što veći broj ljudi!

U svjetlu,
Ivan Bavčević


------------------------------------------

"Brahmarshi Patriji, prosvijetljeni duhovni učitelj, utemeljitelj je Pyramid Spiritual Societies Movement iz Indije te Indian Federation of Spiritual Scientists, a posebno je poznat po tome što je u Indiji otvorio i nadahnuo izgradnju preko 30 velikih piramida za meditaciju kao i tri tisuće manjih piramida. Jedan je od rijetkih ljudi u svijetu koji imaju dozvolu Egipatske vlade za privatni ulazak u Keopsovu piramidu u Gizi gdje vodi grupe duhovnih učitelja i učenika na privatnu dvosatnu meditaciju dva puta godišnje.

Brahmarshi Patriji kao duhovni učitelj nije dio niti jedne pojedinačne religije niti zastupa određenu vjeroispovijest. Svojim radom potiče univerzalnost i usmjerava svakog pojedinca da bude bolji u onome što jeste. U svojim neprofitnim udrugama okuplja milijune članova, a glavne poruke su meditacija, vegetarijanstvo i moć piramida. Putuje po svijetu držeći besplatna predavanja i satove meditacije promatranja daha, koja je jedna od najjednostavnijih i najmoćnijih meditacija u korištenju.

Patriji sebe voli zvati duhovnim znanstvenikom, a duhovnu znanost promiče u svemu što radi. Svake godine u Dolini Piramide pored Bangalorea organizira globalni kongres duhovnih znanstvenika gdje se okupljaju stotine najcjenjenijih svjetskih, zapadnih i istočnih pisaca, učitelja, iscjelitelja i terapeuta. Bio je blizak prijatelj Sathya Sai Babe kojemu je u čast u svojoj Pyramid Valley podigao veliki pano na otvorenome.

Patriji će u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj boraviti od 6. do 16. travnja / aprila. Na popodnevnim i večernjim dvosatnim programima po gradovima regije držati će kratka duhovna učenja, poučavati jednostavnu meditaciju praćanje daha te prezentirati hrvatski prijevod knjige Dah i meditacija.



ORGANIZATOR: Centar svijesti (Ivan Bavčević i suradnici)

Organizaciju predstavljanja u Zagrebu potpomaže Hrvatsko-indijsko društvo prijateljstva.

Raspored po gradovima (za gradove gdje ne piše lokacija biti će objavljeno na internetu na vrijeme):
1. Petak 06.04. dolazak u Zagreb
2. Subota 07.04., Novi Sad - večernji program od 18h do 20h
3. Nedjelja 08.04., Beograd - večernji program od 18h do 20h u Akademiji 28 (Nemanjina ulica 28)
4. Ponedjeljak 09.04., Sarajevo - večernji program
5. Utorak 10.04. Visoko - jutarnje razgledavanje Bosanske doline piramida
6. Srijeda, 11.04., Dubrovnika - večernji program od 18h do 20h u Saloči od zrcala u Narodnoj knjižnici Grad (Od Puča 6)
7. Četvrtak, 12.04., Split - večernji program
8. Petak, 13.04., Zadar - večernji program od 18h do 20h u Gradskoj knjižnici Zadar
9. Subota, 14.04., Rijeku - večernji program
10. Nedjelja, 15.04., Zagreb - večernji program
11. Ponedjeljak, 16.04., odlazak iz Zagreba




Sve detaljne informacije i upiti za ova besplatna druženja koja su otvorena za javnost možete doznati na www.centarsvijesti.com

ili pozivom na broj +385 95 777 1007.






--

Ivan Bavcevic

www.centarsvijesti.com

www.ivanbavcevic.com

www.facebook.com/bavcevic

www.facebook.com/LivingLikeGod





Post je objavljen 22.03.2012. u 08:41 sati.