Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Taština i treća liga

Prva ekipa šahovskog kluba Krk za koju sam prilično neuspješno nastupao prošle godine plasirala se i danas počinje natjecanje u drugoj lizi. Druga ekipa Krka je nadmoćno pobijedila u četvrtoj i od danas popodne u 16.30 u šahovskom domu na Brajdi (dopušteno kibiciranje) nastupa u trećoj. Prvak kluba i ja ove godine nastupamo za drugu ekipu, u prvoj ekipi igraju djevojke koje su nastupale na ženskom velemajstorskom turniru, vjerojatno će naš klub biti klub s najviše igračica u visokom rangu natjecanja.
Mlade i mladi trebaju očvrsnuti u srazu s jačima. Vodstvo kluba je brinulo da li ćemo se mi veterani složiti, taština glede, s takvom politikom. Bezrazložno jer mene više ne motivira posebno ni partija s velemajstorom. Treća liga je dobro mjesto za ugodno druženje, ajd da dodam malo krvi u post, kako na blogu tako i u stvarnom životu beljthumbupwavehrvatska



Na fotografiji je Lora Kukić članica prve ekipe š.k. "Krk" u partiji s danskom olimpijskom reprezentativkom koju je ovaj put na turniru prije par dana izgubila.



Post je objavljen 17.03.2012. u 07:42 sati.