Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

Nove recenzije_Katy perry 'Part of me', Madonna 'Girl gone wild'

single review
Katy Perry-'Part of me'
|Samopouzdana osujećenica|
_Za reizdanje albuma 'Teenage dream', Katy je nadopunila slatku kolekciju s još par bombončića koje predvodi prvi single 'Part of me'.

_S originalnog albuma je uspjela čak pet pjesama dovesti do vrha Billboard ljestvice pa nema razloga da mijenja recepturu. Sastojci su ostali isti: Max Martin, Dr Luke, pop-rock….no stav se promijenio. Katy više nije djevičanski vedra ili nezrelo zabavna, nego je gorko povrijeđena. Nije bitno što je pjesma nastala prije razvoda sa sad već bivšim mužem pa su se naknadno ubacivali osobni stihovi ('Možeš zadržati dijamantni prsten…'); bitno je da se pogodio trenutak tj. da se Katy ne mora vraćati u ( davno prošle) tinejdžerske dane kako bi nas uvjerila u pjesmu. Pjevačičino razočarenje s elementima prezira je jasno izraženo kroz pjesmu, a odlučan ton i znakoviti stihovi pridonose providnosti poruke koja kaže da Russell Brand gubi.
Sažetak TXT-a: Prisilna, ali sjajna autarhija.
_Hit pjesma koju su kozmetički dotjerali najbolji producenti pa joj je teško naći neku površinsku zamjerku. Nedostaje nam samo upečatljivija kulminacija koja bi profilirala pjesmu te ju učinila uzbudljivijom.
Ocjena:-4/5

single review
Madonna-'Girl gone wild'
|Anđeo ili vrag.|
_Drugi single (prvi nije vrijedan spomena) za album 'MDNA' je pjesma, producirana od strane popularnoga Benny Benassija, 'Girl gone wild'.

_Jednostavna, euro pop pjesma će vas lako ,bilo vani, bilo kod kuće, potaknuti na ples; ujedno joj je to i jedina pozitivna strana. Osim neoriginalnosti, refren (eiijjeeijee) sadrži mjericu radosti koja nije dovoljna za aktivirati ekstrakt lude djevojke van kontrole. Čini nam se da su riječi pjesme u konfliktu sa ostvarenom atmosferom jer nismo doživjeli bunt na koji se poziva.
Sažetak TXT-a: Zgriješiti između pjesme i plesa.
_Žao nam je što uzastopno odbacujemo Madonnine pjesme, no jednostavno ne reagiramo na osrednje stvari s kraljevskim potpisom. Očekivali smo da će 'Girl gone wild' u nama izazvati nalet adrenalina, proizvesti kontroaverzu, a zapravo smo dobili Madonnino nostalgično prisjećanje na ekscesnu mladost.
Ocjena:-3/5


Post je objavljen 14.03.2012. u 11:55 sati.