Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebroiobitelj

Marketing

Srebro i vaginalni problemi

Vaginalnih tegoba i problema sam imala valjda od srednje škole. Upale, iritacije, poremećaji menstrualnog ciklusa su bili za mene normalna pojava s kojima sam se borila godinama. Također sam imala policistične jajnike i svaki mjesec-dva obilazila sam ginekologe u potrazi za lijekom protiv upala, iscjedaka, neugodnih mirisa. Ni sama ne znam broj antibiotika i vaginaleta koje sam koristila bezuspješno. Stanje bi se popravilo i unutar mjesec dana sve bi bilo isto, ako ne i gore.

Bila sam na rubu očaja tim više što smo planirali proširiti obitelj, a sa svim mojim problemima to mi se činilo poprilično rizično....onda sam otkrila SREBRO. Kako sam stalno imala neke upale, gljivice i iscjetke odlučila sam primjeniti srebro. Ono je skroz bezopasno za trudnice, doilje i može se koristiti bez straha.

Kod herpesa, svrbeža ili iritacije vaginalnog područja, oboljela mjesta bi špricala i pustila da djeluje oko 5 minuta.
Iscjedak, neugodan miris, bakterije i upale sam liječila na način da bi tampon (organski...ostali su tretirani s kemikalijama, pa srebro izreagira s njima...slabije djeluje) našpricala sa srebrom i stavila u vaginu i pustila da djeluje 5 do 10 minuta. Nakon samo nekoliko minuta osjetila bi poboljšanje. Već godinama ne koristim nikakve lijekove i nemam nikakvih ginekoloških problema.

http://srebroiobitelj.webs.com/primjena.htm


Post je objavljen 13.03.2012. u 19:54 sati.