Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Nove koncertne novosti


ZAZ, 3.6. BOĆARSKI DOM ZAGREB
Premijerni nastup francuske pjevačice Zaz pred hrvatskom publikom je rasprodan, upravo je javio organizator Menart Booking. Koncert će se održati u Boćarskom domu u Zagrebu 3. lipnja, a da se rasproda više od 3000 ulaznica bilo je potrebno točno mjesec dana.Iz Menarta poručuju da su svjesni interesa koji vlada za koncertom i da rade na tome da se koncert preseli u dvoranu većeg kapaciteta. Finalna odluka nije naša a o njoj ćete biti pravovremeno obaviješteni.



2 CELLOS + ZAGREBAČKA FILHARMONIJA - 12.6. ARENA ZAGREB
2Cellos održat će 12. lipnja veliki koncert u Areni Zagreb. Na pozornici će im se pridružiti Zagrebačka filharmonija, a Luka Šulić i Stjepan Hauser odsvirat će pjesme s prvijenca, nekoliko klasičnih skladbi, ali i iznenađenja."Nastup u Areni je nešto što čekamo s velikim uzbuđenjem i odgovornošću! Drago nam je da će nam se u prvom, klasičnom dijelu koncerta priključiti i Zagrebačka filharmonija koja će uveličati tu večer.
Pozivamo vas da se priključite ovom megaspektaklu, jer ćemo mi dati apsolutno sve od sebe da to bude naš najveći spektakl do sada!" poručuju dečki s još uvijek aktualne američke turneje sa Sir Eltonom Johnom.Informacije o ulaznicama i prodajnim mjestima bit će poznate uskoro



STING, 27.6. ARENA ZAGREB
Live Nation I Adria Entertainment ponosno najavljuju ponovni dolazak miljenika hrvatske publike – Sting, zajedno sa svojim bendom u Zagreb dolazi 27. lipnja kako bi izveo sve svoje proslavljene hitove, u svom originalnom, rockerskom izdanju. Da se Zagreb i Sting vole javno, već je dokazano mnogo puta, a njegov 5. dolazak u Hrvatsku pokazuje da je naša publika zaslužila punu pažnju ovog naočitog izvođača. Svoju 25 godina dugu samostalnu karijeru želi proslaviti sa svojim hrvatskim fanovima s kojima će se podsjetiti na svoje najveće hitove, no za razliku od prošlog puta, kada je oduševio u svom novom ruhu s orkestrom, ovoga puta dolazi kao punokrvni rocker- upravo onako kako mu i najbolje pristaje. Skladatelj, pjevač, autor, glumac i aktivist – Sting je potvrdio da se u svim ovim ulogama snašao vrhunski i s lakoćom. Rođen u Newcastleu, Sting se u London odselio 1977 i osnovao The Police sa Stewart Copelandom i Andy Summersom. Bend je objavio pet albuma, osvojio šest Grammya i 2003. godine primljen je u Rock and Roll Hall of Fame. Od 1985 Sting je objavio 13 samostalnih albuma. Kako bi obilježio 25 godina svoje slol karijere, nedavno je objavio kolekciju The Best of 25 Years, dvostruko izdanje svojih najvećih hitova. Kao jedan od najposebnijih i izrazito cijenjenih izvođača, prodao je skoro 100 milijuna albuma od svoje karijere s The Police pa sve do solo karijere, osvojio 10 Grammya, Golden Globe nagradu, Emmy i tri nominacije za najprestižniju nagradu Oscar. Ove godine, Sting će izvoditi sve svoje proslavljene hitove u Zagrebu, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni.
Ulaznice za ovaj sirovu svirku u prodaju kreću 2. ožujka na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica su kako slijedi:
PARTER : 300 kn, TRIBINA DOLJE: 360 kn, LOŽA: 640 kn
Ulaznice se mogu kupiti i online na www.eventim.hr.



THE CULT, 3.7. SPALADIUM SPLIT
U 2012. godini žestoki rock će definitivno tresti cijelu Dalmaciju. Nakon Metalfesta, najavljenog za početak lipnja 2012. u Zadru, 'Spaladium Rock Projekt' predstavlja ispunjenje želja splitskih rockera, da se Split napokon nađe na stalnoj međunarodnoj koncertnoj ruti velikih svjetskih glazbenih superzvijezda.'Spaladium Rock projekt', projekt je koji će grad Split ovog ljeta učiniti rock metropolom u Hrvatskoj, jer u sklopu projekta tijekom srpnja u Spaladium Areni gledat ćemo istinske legende svjetske glazbene rock scene, koje još uvijek po svijetu pune najveće koncertne prostore. Britanske rock legende The Cult Arenu će napuniti 3. srpnja, dok će 'Projekt' biti zaključen velikim koncertom legendarnih Guns N' Roses.Pretprodaja ulaznica za koncert grupe The Cult započinje u četvrtak, 8. ožujka na svim uobičajenim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica) po posebno sniženoj promotivnoj cijeni, koja će do 24. ožujka iznositi 190 kuna. Nakon tog datuma cijena za parter bit 220 kuna, a za tribine 240 kuna. Vip ulaznice iznose 400 kuna.The Cult je jedan od najznačajnijih britanskih rock bendova '80-ih i '90-ih, a u 2012. godini spreman je za najveći izazov karijere. Svoj deveti album "Choice of Wapon" objavljuje u svibnju, ponovno sa čuvenim producentom Bob Rockom, koji je producirao njihov kultni album "Sonic Temple", s kojim su The Cult dotaknuli najveće vrhunce karijere.


GUNS'N'ROSES 17.7. SPALADIUM SPLIT
Rock 'odmetnici' iz sunčane Kalifornije, Guns N' Roses, po drugi puta dolaze u Hrvatsku, nakon što su u rujnu 2010. u punoj Areni Zagreb bacili u trans sve obožavatelje koji su ih godinama nestrpljivo čekali. Ovoga puta dolaze u Split, s materijalom za novi album, pa će tako posjetitelji koncerta, koji će se održati 17. srpnja u Spaladium Areni, imati ekskluzivnu prigodu čuti neke od najnovijih budućih hitova.
Organizatori koncerta objavili su cijene ulaznica za njihov koncert, te će cijena za parter biti 290 kuna, za gornje tribine 320 kuna, fan pit će biti ograničen na 1000 ulaznica i koštat će 350 kuna, dok će VIP ulaznice koštati 500 kuna. Pretprodajna mjesta bit će objavljena na press konferenciji koja će se održati 8. ožujka u Splitu. Za ovaj će koncert, po prvi put od otvaranja Arene, 'layout' biti podešen tako da će se maknuti donje tribine i parter biti glavno mjesto okupljanja. Zbog najavljene specijalne postave dvorane, kapacitet će biti strogo ograničen na 10.000 posjetitelja, a kako je Spaladium Arena poznata kao dvorana s najboljom akustikom u Hrvatskoj, spektakl je zagarantiran.

Post je objavljen 28.02.2012. u 15:35 sati.