Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najbrze-vijesti

Marketing

Osvojila milijun dolara, al' uzima i socijalnu pomoć

Unatoč tome što je još lani na lutriji osvojila milijun dolara Amanda Clayton i dalje prima socijalnu pomoć. I ne pada joj na pamet stati, jer smatra kako na nju ima pravo.

Amanda Clayton osvojila je na lutriji milijun dolara, no to joj nije bilo dovoljno da socijalnoj službi zahvali na pomoći koju su joj dotad slali. Tako ju je lokalna televizija u Michiganu zatekla kako iz potpuno novog automobila vadi kupljene namirnice i vrećice unosi u novu kuću u predgrađu Lincoln Parka.

Dvadesetčetverogodišnjakinja tada je priznala da je lani od rujna, kada je dobila na lutriji, dobivala i bonove za hranu u vrijednosti od 200 dolara na mjesec.

'Nemam prihoda, al' u dvije kuće treba plaćati račune'

"Mislila sam da mi ih više neće slati, ali kako su nastavili, rekla sam si da je to u redu, budući da ne radim", kazala je pred tv kamerom. Na primjedbu da živi na teret poreznih obveznika, Amanda je istaknula kako baš i nije dobila veliku svotu novca budući da je od milijuna 300 tisuća dolara morala dati za porez.

"Nemam prihoda, a moram plaćati račune. Uostalom, pored dvije kuće koje imam ne uspijevam spojiti kra s krajem", rekla je.

Danas.hr

Post je objavljen 10.03.2012. u 10:09 sati.