Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

9.MEDITERANSKI SAJAM U DUBROVNIKU


SAJAM U GMO FREE ŽUPANIJI !

U Dubrovniku će se od 29 .3 do 1. 4. u hotelu Tirena - Babin kuk Dubrovnik održati 9. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bolja i zelenog poduzetništva. Ta specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Dubravačko neretvanskoj županiji na području ekološke i tradicijske poljoprivrede te ostalog zelenog poduzetništva.
Na sajmu 2005. Dubravačko neretvanska županija proglašena je GMO FREE županijom.
Ovogodišnja orijentacija 9. Mediteranskog sajma su novi proizvodi; električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala. Biti će održana i 4. dani meda na nivou županije.Dodijeljene će biti i nagrade za najbolji nastup, najbolji proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH na sajmu.
Promovirani će biti i znakovi "Izvorno hrvatsko", "Hrvatska kvaliteta"
i "Hrvatski otočni proizvod", a time i proizvodi koji su te znakove već dobili.
Na sajmu će biti više predavanja, prezentacija, okruglih stolova i atraktivnih kulturno zabavnih i gastronomskih sadržaja.
Sajam je prodajnog karaktera.

Image and video hosting by TinyPic

Prijave za sudjelovanje na sajmu primaju se do 10. ožujka.
"Cijena 1 metra stola sa PDV-om je 350 kn i to je cijena za sva 4 dana izlaganja na sajmu. Minimalna zakupnina stola je 2 metra za svakog navedenog izlagača, bez obzira da li nastupa grupno ili pojedinačno" piše u materijalima koje sam ja primila od organizatora sajma.

Osoba za kontakt je voditelj sajma mr. Vedran Kraljević, 098 285 355 , telefoni 020 436 233 , i 020 436 337
meil: mediteranski.sajam.du@gmail.com
web koji donosi mnogo informacija je www.mediteranski-sajam.com

Smještaj izlagača u nadležnosti je gospođe Danice Raos, telefon,
385 20 448 237 i meil: danica.raos@babinkuk.com

Prema pisanim informacijama koje su mi poslane, polupansion u dvokrevetnoj sobi u hotelu ARGOSY s tri zvjezdice stoji 280 kn , a u hotelu Valamar Lacrona Dubrovnik s četiri zvjezdice 390 kn.

Organizator 9. Mediteranskog sajma je Dubrovnik Sun d.o.o., a suorganizatori Dubravačko-neretvanska, Grad Dubrovnik, Dubrovačka razvojna agencija d.o.o. ,Hrvatska gospodarska komora - ŽK Dubrovnik,
Obrtničke komore DNŽ-e, Dubrovnički centar za poduzetništvo, Regionalna razvojna agencija Dunea d.o.o., Humanitarna mirotvorna organizacija "Deša" i udruge Izvor i Zdravi život Rijeka.




Post je objavljen 08.03.2012. u 06:50 sati.