Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ihadadream

Marketing

Ne poznajem iznimke

Ali čekaj. Stani. Zašto to radiš? Zašto ne pričekaš barem malo, zašto ne staneš barem na tren? Nešto bi željela ispraviti. Molim te, daj mi još jednu šansu. Željela bi... hej, stani, saslušaj me. Željela bi ispraviti nešto što sam učinila krivo i nadoknaditi sve izgubljeno što nisam stigla prije. Treba mi samo trenutak, možeš li mi dati toliko? Možeš li sačekati?
-Na žalost, ne mogu.
-Ali zašto? Ne tražim puno, trenutak je samo mali dio vremena koji će ti oduzeti.
-Sve što si učinila je učinjeno, izgovoreno se ne može povući i izgubljeno se ne može vratiti. Taj trenutak koji me tražiš, zapravo i nije samo trenutak nego dio koji tvori cjelinu. Taj trenutak je dio vremena. A taj tvoj trenutak koji želiš od mene, si već imala i nisi ga znala cijeniti, potrošila si ga uzalud. Ono što ti se nudi jednom, prihvati ili odbij, ali moraš znati da imaš pravo na samo jednu odluku bez povrata, zato se potrudi da ona bude ispravna. Ti si taj trenutak imala, ali si ga između sveg ostalog izgubila, i sad ga tražiš natrag. Žao mi je, ali ta karta je bila jednosmjerna. Novu ne možeš dobiti jer su već rezervirane za druge. Svatko je dobio svoj trenutak. Ako ti nisi znala cijeniti svoj, netko drugi hoće.
I ne traži me da stanem. Jer ako stanem, stat ćeš i ti. Ti si ta koja prati mene. Ja sam uvijek ispred. Zapamti to. Ovisiš o meni i nauči me cijeniti. Samo jednom ću proći pokraj svake stanice, i svi će dobiti jednosmjernu kartu, jer povratka u nazad nema -odgovorilo mi je vrijeme.





Post je objavljen 07.03.2012. u 18:46 sati.