Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nevinasce2007

Marketing

ŽIVOT JE IGRA!

1. Dobiti ćete tijelo. Možete ga voljeti ili mrziti, ali biti će vaše cijeloga života.

2. Biti ćete suočeni s lekcijama.
Upisani ste u cjeloživotnu neformalnu školu koja se zove „Život“. Svakodnevno ćete u toj školi imati prilike učiti određene lekcije. Te lekcije vam se mogu svidjeti ili ćete ih mrziti, ali ste ih osmislili kao dio svog kurikuluma.

3. Ne postoji neuspjeh samo pogreške, postoje samo lekcije.
Rast je proces eksperimentiranja, serija probi, grešaka i povremenih pobjeda. Neuspjeli eksperimenti su isto tako dio procesa kao i oni koji uspiju.

4. Lekcija se ponavlja dok se ne nauči. Lekcija će se ponavljati u različitim oblicima sve dok je ne naučite. Tek kada je naučite, možete prijeći na sljedeću.

5. Učenje nikada ne prestaje. Ne postoji razdoblje života koje nema svoju lekciju. Ako ste živi, to znači da još uvijek postoje lekcije koje trebate naučiti.

6. “Tamo” nije bolje nego “ovdje”.
Kada vaše “tamo” postane vaše “ovdje”, jednostavno će vam se pojaviti neko drugo “tamo” koje će opet izgledati bolje nego “ovdje”.

7. Drugi ljudi su samo ogledala vas samih. Ne možete voljeti ili mrziti nešto kod druge osobe, a da to reflektira nešto što volite ili mrzite kod sebe.

8. Što ćete učiniti od svog života ovisi o vama. Posjedujete sve sposobnosti i osobine koje su vam potrebne. Od vas zavisi kako ćete ih upotrijebiti. Izbor je uvijek vaš.

9. Svi odgovori čuče u vama.
Odgovori na životna pitanja leže u vama. Sve što treba da radite je gledati, slušati i vjerovati unutarnjem glasu.

10. Sve ovo ćete zaboraviti!


Chérie Carter-Scott




Post je objavljen 07.03.2012. u 12:18 sati.