Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ratnicekic

Marketing

battle of middenheim gates pt 2

nebom se crna sjena prošetala. Gigantski gospodar kaosa na crnom zmaju se spuštao kroz zrak. Obrušio se na orlove. Na tlu su zmajski ogrovi jurišali u boj. Perifernim vidom sam uhvatio kako hrabrog bretonijskog viteza na pegazu i njegov pad od strane gospodara kaosa. Vitez bijaše sasječen sa četiri reza brza iznad svih granica smrtničkih ili božanskih. Trenutak kasnije je car Karl Franz na leđima svog Ljubljenog Deathclawa se zaletio i svojim moćnim čekićem udario po zmajevom vratu. Kako je zmaj padao tako je ispustio vatrenu kuglu prema ljudskom caru , oboje bi bili spaljeni da nije bilo brze reakcije od strane gospodara Ilthara koji se na svojem orlu zabio u Griffina i pomaknuo ga sa putanje vatrene kugle.
Na tlu su Elendilovi stražari u falangi borili protiv zmajskih ogrova nakon što su ih nekoliko srušili sa strijelama. Ogrovi su divljali i ubijali vilenjake na desetke sve dok mrtav zmaj nije pao sa nebesa na njih i ubio ih nekoliko sto je bilo dovoljno za Elendilove vojnike da iskoriste svoja duga koplja za krvave poslove. Odjednom primorani nemilim događajim Ogrovi su se bacili u bijeg te je panika zahvatili borbene linije kaosa. Nakon borbe sam otišao do Elendilovog šatora prijaviti gubitke u svojoj jedinici ali ga nisam tamo našao.
U nekom trenu je vjerojatno sa padom zmaja pao i njegov jahač ali se nekako dočekao na noge te je u kratkom duelu sa Elendilom ga uspio usmrtiti no prije konačnog časa je Elendil uspio vratiti uslugu i sa jednim dobrim rezom odrubio glavu Nedorgu Bjesnom(gospodarau kaosa
Šaljem ovo pismo njegovoj supruzi i ljubavi Luiem u nadi da će shvatiti njegovu žrtvu te da će se sresti u dvorima Asuryanovim….
Astellian , white lion of Chrace




Post je objavljen 06.03.2012. u 17:55 sati.