Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najbrze-vijesti

Marketing

Aha! Pali ste na preslatku nasljednicu Ane Kurnjikove!

Druga finalistica izbora za najljepšu sportašicu svijeta u odabiru Facebook fanova portala Sportski.net, preslatka je ruska tenisačica Maria Šarapova.

Svojedobno je Ana Kurnjikova svojom neodoljivom ljepotom očarala teniski svijet. I kada je prelijepa Ruskinja rekla 'posljednje zbogom' bijelom sportu, iz najveće zemlje svijeta stiglo je novo biće koje je ponovno bacilo teniske fanove na koljena.

17-godišnja plavuša preslatkog izgleda poharala je wimbledonsku travu, podigla pehar i istog treba zauzela Anino mjesto. Da, riječ je o danas 24-godišnjoj Mariji Šarapovoj o čijem je tenisu, ali i zamamnoj figuri ispisano već na tisuće stranica.

Potvrdu te teze dali ste i vi, poslavši Mariju u finale našeg izbora za najljepšu sportašicu svijeta. Ruskinja je više nego uvjerljivo zauzela prvo mjesto u grupi od osam djevojaka.

Ostavila je daleko iza sebe rasnu crnku, srpsku košarkašicu Jasminu Ilić, te izazovnu američku nogometašicu Alex Morgan. Na četvrtom se mjestu plasirala još jedna Amerikanka, surferica Alana Blanchard, dok se na petom smjestila španjolska golferica Beatriz Recari.

Na šestom mjestu utaborila se brazilska plivačica Flavia Delaroli, dok su sva posljednja mjesta zauzele dvije klizačice, Tajvanka Jocelyn Ho, te Kanađanka Jamie Sale.

Šarapova se tako u velikom finalu priključila hrvatskoj taekwondoistici Martini Zubčić, a Sportski.net nastavlja svoj izbor već ovog petka kada ćemo predstaviti novih osam prelijepih djevojaka koje će tražiti vašu naklonost.

Sportski.net

Post je objavljen 06.03.2012. u 10:18 sati.