Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ratnicekic

Marketing

battle of middenheim gates pt 1

Elendil je bio zadovoljan, vidio sam mu na licu. dva mjeseca nakon sto je došao na kopno starog svijeta kaos je bio napokon poražen barem u duhu ako ne i doslovno . borba na sjevernom vijaduktu je bila teška skora sva njegova vojska izginula no zahvaljujući treningu falange ponosna Asur vojska je stajala i nije uzmicala. pokraj njih je stajala jedinica iz Saphry koju je vodio mag wahlendon koji je najgore od kaosovskih magija dispelao i odnio ih u prazninu iz koje su nastali. zajdno su ova dvije jedine držale sjeverni vijadukt u zadnjim danima borbi kada su svi ljudi bili preumorni da bi bili budni a kamoli borili se.

General Elendil je stalno u trenucima odmora razmišljao o konačnoj bitci i zadnjem danu opsade. u snovima mu je Asuryan se pokazao i ukazao mu da treba promjeniti taktiku. slijdece dan je Elendil u okruženju svojih orlova u falangi se probio kroz rupu u kaosovskoj vojsci .nakon što su došli do kraja vijadukta naisli su na kadar prokletih druchija , asur ih sve uprzi u svojoj peči .
njih vođa ponosan i lijep sa svojom kosom crnom poput ugljena koja se vijorila na povjetarcu se glasno i zlokobno smijao, znao je da se elendil umara dok on čeka polagano svoj trenutak.u ruci je imao veliku krvničku sjekiru(ružna i izopačena verzija moje lovačke ) Girmorgoth i Elendil su se borili nekoliko trenutaka i sve što je drzalo Elendila na životu su bili njegovi superiorni vilenjački refleksi. u trenutku kada Girmogotothova Oštrica trebala dekapitirati Elendilovu glavu . Bjela zraka se pojavaila od nekuda i srušila GIrmorgotha na pod te mu spalila kožu.Elendil se brzo podigao na noge i potrčao u sigurnost svoje jedinice te je salutirao magu na dobro tempiranom ulazu. mag nakon toga nije pleo nove magije već je samo gledao u daljinu. iz kaosovskih sredina se odjednom čuo velik žamor i zvuk agonije .na nebesima se pojavio ljudski vođa Karl Frantz na svojem vjernom grifinu Deathclawu , njega su pratili stotinjak bretonijskih pegasus knightova a za njima stotinjak velikih orlova sa Annuli planina. Orlovi su bili vođeni ratnicima sa tor Othian, svaki od njih je ima dugi lavovski plašt, među njima je bio moj gospodar princ ilthar,gospodar chrace, tjelesni čuvar gospodaru ratne mornarice Aislinu. potpomognuti magijom spustili su su se sa nebesi napravili darmar u redovima ratnika kaosa....


Uploaded with ImageShack.us

Post je objavljen 03.03.2012. u 21:41 sati.