Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jadalica

Marketing

prošlost-treći dio

Eto mene nakon pet dana ponovno na blogu. Došlo je lijepo vrijeme po na jebenom selu odma ima nekog posla za radit. Navečer kad uđem u kuću mogu se samo srušit u krevet, jedva budem u stanju disat a kamo li tipkat na blogu.

Nego di sam ono stao zadnji put......... A da.

Stvari su išle na bolje između mene i Darije ali puževim korakom. A onda BUM....... Kao grom iz vedra neba, dobio sam poziv da dođem raditi u jednu tvornicu konzerviranih plodova prirode i to ne da bacam vreće u kamion, ili da radim za trakom u proizvodnji. Ponudili su mi da radim u rukovodstvu kao voditelj nabave. U jebo te led, pa to čekam cijelo vrijeme. Nema više konobarenja, pijanih budala i rada noću, nedjeljom i blagdanima. Bio sam presretan. A Darija....... ona baš i nije bila tako sretna zbog toga.

I tako sam počeo raditi posao iz snova. Nakon mjesec dana sam dobio služben auto. Oblačio sam odijelo prije posla, a ne maice na kojima piše ''cedevita'' ili ''jamnica'' ili neko drugo piće koje ja moram reklamirati jer je gazda lokala dobio jednu gajbu gratis.
Nemogu vam opisat koliko sam bio sretan. Svaka dva do tri dana sam putovao za Osijek kod Darije. Kod nje bi prespavao a ujutro bi vozio nazad. Dani su mi sve češće prolazili u autu ali nisam se bunio. Ja volim voziti i nije mi bio problem. Ali bio mi je problem što se nije htjela sexat samnom. Sexali bi se svaki deseti put kad bi došao u Osijek i zbog toga sam bio jako iz frustriran.

Znate kako kažu u naroda.''Sve što je lijepo kratko traje''. Pa tako je bilo i sa ovim. Nakon šest mjeseci plaća je počela kasniti a i radna atmosfera je bila užasna. Samnom su radile i pet žena u kasnim četrdesetim godinama koje su bile strašno promjenjive čudi i gledale su samo kako da jedna drugu zajebu. Naravno kada su bile licem u lice bile su najbolje prijateljice.
A kao šlag na kraju starci su mi počeli prigovarati što sam malo u Osijeku a malo kod njih, tj. u svojoj staroj sobi. Htjeli su da se odlučim više gdje ću živjeti.
Nakon osam mjeseci na poslu koji sam obožavao dajem OTKAZ!!!!!!!!!!! Ufff. Mrzio sam sam sebe zbog toga ali nisam više mogao.
Vratio sam se u Osijek i živio sam sa Darijom i njezinom sestrom u malom dvorišnom stanu. Mjesec i pol dana nisam nigdje radio. Živio sam od novaca koji je kasnio iz stare firme. Darija i ja smo izlazili i ludovali, bilo je super ali smo se i dalje sexali jednom do dvaput mjesećno. Katastrofa!

Zbog tog nedostatka sexa prije nego smo Darija i ja prestali raditi zajedno imao sam jednu ludu noć. Tihomir i ja smo bili cimeri i lik se dosjetio pozvati u stan dvije curice koje su imale šesnaest godina i bile su lude za nama. Da nebi bilo zabune njih dvije su prišle nama i otvoreno nas pitale da li se želimo sexati sa njima. To ljetno popodne smo kupili nekakve lude bonkase i svaki je maznio dva komada. Taman nas je lupila špica kad su se cure pojavile na vratima. Obadvije u vrućim hlaćicama i oskudnim maicama na bratele. Tjela su im bila razvijena kao da imaju dvadeset godina. Ajme kako je to bila luda noć. Isprićao bi vam sve detalje ali nesjećam se baš svega i neznam točno što je bilo stvarno a što sam vidio zbog bonkasa. Sječam se prekrasnih Mihaelinih grudi (cura koja je došla kod mene, njima smo dali da biruju) koje su bile tako čvrste i velike, a koža tako svilenkasta. Nakon nekoliko sati uzeli smo pauzu i sjeli zajedno u dnevnu da popijemo kavu a nakon toga smo se zamjenili za cure. Čisto da možemo znati koja je bolja. Kako je to bila LUDA noć. Oporavljao sam se od toga sljedeća tri dana. Poslje toga Tihomir i ja nikad nismo više razgovarali o toj noći ali kad god bi vidjeli dvije zgodne cure zajedno u društvu dovoljno je bilo da se pogledamo i odvalimo u smijeh.

Mislim da ću s ovim završiti za danas, umoran sam i svaki mišić na tijelu me boli.

Post je objavljen 03.03.2012. u 20:35 sati.