Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

'Otkriće' tisućljeća

Galilej, G. Bruno, Kepler, Kopernik, Darwin, Einstein... Sva njihova otkrića nisu ništa prema otkriću koje nam na posljednjoj stranici objavljuje današnji (subotnji) „Jutarnji list“.

Epohalno otkriće za kojim tragaju generacije nesretnih ljudi, ne znajući što i kako raditi i živjeti e da bi bili sretni. Od kada postoji čovječanstvo jedna od najvećih zagonetki bila je: kako biti/postati sretan? Prolazili su eoni a odgovora do danas nije bilo. Od sutra to više neće biti. Konačno, zahvaljujući EPH-au i kreatorima 'Nedjeljnog Jutarnjeg' i s te je misterije skinut veo tajanstvenosti.

Kao sva genijalna rješenja i svi epohalni izumi, način kako postati sretan je vrlo jednostavan i svima dostupan. Za samo 7+3 kunića. Za taj iznos, naime, možete kupiti 'Nedjeljni jutarnji' i uz njega 'prilog' 'Dobra hrana' i tog će momenta nestati sve vaše brige, nedaće, tuge, nedoumice, poteškoće.

Ukratko postat će te sretni!

U najavi sutrašnjeg izdanja 'veliki otkrivači kako postati sretan' objavljuju epohalan a tako jednostavan način kako postati sretan:
SUTRA! Nećete biti sretni dok ne kupite Nedjeljni.

A zašto će te kupnjom (i čitanjem) 'Nedjeljnog' postati sretan bjelodano je ako pročitate na priloženim slikama što sve 'sretnog' u toj tiskovini možete sutra pročitati. Ako pak ne kupite 'Nedjeljni', nemate se više pravo žaliti da ste nesretni.








Post je objavljen 03.03.2012. u 13:55 sati.