Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

DERBI BEZ POBJEDNIKA

CRNICA - PORTO TOLERO 2:2 (1:1)

Derbi kola između Crnice i Porto Tolera završio je bez pobjednika. Pune tribine dvorane Baldekin stvorile su vrhunsku atmosferu, ali Crnica nije uspjela pobijediti i tako obradovati svoje navijače.

Crnica je imala puno više od igre, dok se Porto bazirao na obranu pokušavajući iznenaditi domaćine iz kontri. Poveli su Šibenčani preko Mihovila Ledenka, a pred kraj poluvremena Porto je izjednačio pogotkom Gorana Boškovića.
U nastavku je Crnica ponovo imala nadmoć na parketu, imali su posjed lopte i stvorili su puno izglednih šansi, a jednu takvu su iskoristili i ponovno poveli, a ovaj put strijelac je bio Mario Orlović. Nešto kasnije Porto je dobio prekršaj na nekih osam metara od gola, a Saša Burđelez postiže prekrasan pogodak za izjednačenje.

Na kraju, Crnica može žaliti za brojnim propuštenim prilikama, dok je Porto zadovoljan što je izvukao bod sa ovog teškog gostovanja. Obje momčadi i dalje ostaju sa jednakim bodovnim kontom na tablici.

Prvu sljedeću utakmicu Porto igra u Kupu u utorak protiv Vrgorca, a prvu domaću ligašku utakmicu igra tek 23.ožujka kad dolazi druga vrgoračka momčad - MNK Tin. Sljedeći vikend je Porto slobodan budući da je Imotski odustao od natjecanja, a za dva tjedna Porto gostuje u Metkoviću.

Post je objavljen 03.03.2012. u 12:15 sati.