Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

Najbolji vatrogasci kod gradonačelnika


Kaštelanski gradonačelnik Josip Berket u ovim svečarskim danima priredio je i prijem za najbolje kaštelanske vatrogasce po izboru njihovih matičnih društava, a tu titulu ove su godine ponijeli Kajica Rokov iz sućuračkog DVD-a Mladost, Petar Jakovac član DVD-a Kaštela iz Kaštel Starog te Joško Pavlov iz DVD-a Kaštel Gomilca.
U pratnji najboljih vatrogasaca na prijemu su bili i čelni ljudi njihovih društava, a među njima i predsjednik te zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Kaštela Tihomir Zec i Milivoj Taslak, koji su gradonačelniku iznijeli i cijeli niz podataka o intervencijama kaštelanskih vatrogasaca. U prošloj godini, prema njihovim riječima, kaštelanski vatrogasci zabilježili su 850 različitih intervencija.

Vatrogasci su gradonačelniku zahvalili na potpori i suradnji, a on njima na postignutim rezultatima i to ne samo u gašenju požara nego i radu s najmlađim uzrastima, čime se djeci omogućava da sutra postanu kvalitetni mladi ljudi.
Predajući kipiće sv. Florijana najboljim vatrogascima, gradonačelnik Berket zaželio im je da u ovoj godini i cijelom budućem radu imaju što manje intervencija.











Post je objavljen 03.03.2012. u 08:12 sati.