Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing

Naočale

Nisam otišla po naočale, nema naočala. Nema ovdje šmensi-fensija. Nego...Jeste li kad htjeli biti ko Spiderman? Da vam ne trebaju naočale,naprotiv, vi ste obdareni ekstrasenzorima.
.......
.......
Htjela bih spomenuti jednu pojavu koju sam uočila kod sebe, bolje rečeno anomaliju, a to je kvragu- zašto, zašto zašto, ja tolko često pomislim da bi život bio lakši kad bi-bila netko drugi???
Zašto mi smetaju neke moje osobine koje uopće nisu loše, naprotiv? Sve šta je na meni dobro, ja se s tim teško mirim, odbacujem to od sebe. Tek s vremena na vrijeme budem vrlo ponosna na to.
Možda zato što mi te neke stvari trenutno ne donose novac ni beneficije, i nisu baš vrijedne na tržištu rada. (btw, čula sam da je Steve Jobs bio govno od čovjeka, ali zato rešen da uspije pod svaku cijenu)

Evo navest će primjer.
Moj cinizam, i moji prodorni uvidi. Potpuno neutralni, jasni, laserblazed, kritički prodorni uvidi. Čini se kontradiktorno strpane riječi??? Ne slažem se...
Anyway, divim se ljudima koji imaju te osobine, jer to je doista vrijedan alat, u današnjem dvoličnom svijetu,gdje je svaka istina zaogrnuta u nekoliko plašteva.
Ja se ustvari divim tim ljudima jer su ostali jaki. I pametni.

Htjela sam spomenuti kako ne mogu od sebe očekivati da moj cinizam nestane s promjenom stila odijevanja,wtffuckkk, jer imam Merkura u Škorpionu, i nije da mi se to ne sviđa. I nije da sam iznenađena. (Post je trebao završiti prije dvije rečenice.)
Možda je taj moj cinizam i sve ostalo, moj vrijedan alat protiv opće prihvaćenog konformizma.
I to nije mržnja, to je kritičnost.

Da možete birati između super-vida, i jednih slatkih,udobnih šmensi naočala i ispodprosječnog vida, što bi odabrali (odabrale)?
I kad vas srce počinje peći radi onog što vidite, ili vas zbunjuje i uznemiruje, jeli još uvijek nastojite očuvati svoj vid i svoja osjetila?





Post je objavljen 02.03.2012. u 12:17 sati.