Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

OSLABLJENI U ŠIBENIK

Derbi 13.kola 2.HMNL-jug igra se u Šibeniku gdje se sastaju Crnica i Porto Tolero. Obje momčadi dijele drugo mjesto na tablici i pobjeda će i jednima i drugima značiti puno u borbi za prvaka lige.

Crnica je u zimskom prijelaznom roku dovela nekoliko pojačanja, a svoju moć demonstrirali su prošli vikend u Splitu kada su pobijedili Torcidu 5:3. Šibenskoj ekipi ide na ruku što u Šibenik stižu sve ekipe koje se bore za vrh tablice, a prva od njih je Porto Tolero. Crničani se nadaju da će nastaviti pobjednički niz, a usprkos lošoj novčanoj situaciji, nadaju se osvajanju prvog mjesta i igranju kvalifikacija za prvu ligu.
Crnica je osnažila svoju momčad za nastavak sezone. Iz prvoligaša Murtera doveden je njihov dugogodišnji i jedan od najvažnijih igrača Ivan Perica, a iz Starog Gradskog parkinga doveden je Antonio Svračak. Također Crnici je pristupio mladi kvalitetni igrač iz Županijskog ligaša Šubićevca Toni Petrina. Uz ostale igrače koji su igrali jesenski dio prvenstva, trener Ivica Podrug izgradio je dobru momčad željnu uspjeha.

Porto Tolero ide oslabljen na gostovanje. Zbog žutih kartona neće igrati Ante Galić i Ivan Marković, a vratar Marijo Batinović je još upitan zbog poslovnih obaveza. Sigurno je da je bez njih Porto puno slabiji, ali utakmica u Vrgorcu pokazala je da Porto može odigrati na visokoj razini. Iako oslabljeni, Porto Tolero ide po pobjedu u Šibenik koja će ga ostaviti u borbi za prvaka lige.


Utakmica se igra u petak u 19.30 sati.


Prenosimo Vam najavu ove utakmice sa TV Šibenik:



Post je objavljen 02.03.2012. u 11:12 sati.