Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

INTERNET - PORTAL 24SATA



Hitna žurila po pacijenta, zabili se u auto koji ih nije propustio

Vozačica (26) Citorena udarila je vozilo Hitne pomoći koje je jurilo na intervenciju. Od siline udarca Hitna pomoć je sletila s ceste na nogostup. Nitko nije ozlijeđen


Četvrtak, 01. 3. 2012. u 15:19,
zadnja izmjena prije 5 sati i 27 minuta

Piše: Luka Negovetić, Igor Zovko


Branko Stojković: Nitko nije ozljieđen


Bio sam u stanu. Čuo sam snažan udarac, kao da je bomba eksplodirala. Izašao sam van da vidim o čemu se radi. Vidio sam da su se sudarili vozilo Hitne pomoći i automobil. Hitna je udarila u vrata od Citroena. Vozačica Citroena nije ozlijeđena. Od siline udarca vozilo Hitne pomoći se odbilo na nogostup. Srećom nitko nije prolazio kad su se sudarili, rekao nam je Branko Stojković, čitatelj 24sata, koji je u četvrtak oko 23.30 sati na križanju Ulica Antuna Branka Šimića i Trga hrvatskih branitelja u Bjelovaru fotografirao sudar.

- Vozačica (26) je vozila Citroen C2 Trgom hrvatskih branitelja. na križanju s Ulicom Antuna branka Šimića skretala je ulijevo a da se nije uvjerila da može sigurno skrenuti. Na njezin lijevi dio vozila naletjelo je vozilo Hitne pomoći koje je pod svjetlosnim i i zvučnim signalima vozio muškarac (42). Nitko nije ozlijeđen a šteta je oko 10.000 kuna - rekli su nam u četvrtak u Policijskoj upravi Zagrebačkoj.


---------------------------------------------------------------




Post je objavljen 01.03.2012. u 21:39 sati.