Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Kako je otpratiti doma

Zajebani su ti veliki gradovi. Osim što je čovjek otuđen, daleko mu je i hodati od jednog kraja grada na drugi. Ili od centra ili neke druge točke pa do... točke udaljene više od 5 tramvajskih stanica.

Kad upoznaš curu, nadaš se da živi u tom radijusu. I da nema dečka. I da je u istoj mobilnoj mreži. Iako danas sve više nude istu cijenu prema svim mrežama. No, naravno, idealnu ženu je teško upoznati.

S nekom koja živi više od 10 stanica od Trga, dođeš do prvog, možda i drugog dejta. Nastaje problem. Nalazite se u centru, izlazite na kavu ili čak van. Moderna su vremena, ali i dalje u zraku visi ono "trebalo bi je otpratiti do doma". Lako se to može riješiti tako da dođeš s autom. Onda je jednostavno. Ali kad si s autom, ne smiješ cugati, a na drugom dejtu je već vrijeme da se stvari okonkretiziraju; druga i treća pivica bi dosta pomogle, o četvrtoj i petoj da i ne pričamo.

Je li okej dopratiti je do stanice, pričekati s njom tramvaj, mahnuti joj, okrenut se i doma? Ne živi daleko od tramvaja, odrasla je cura, vozila se i prije u tramvaju sama.

Ili je najbolje rješenje šesta i sedma pivica, napit se ko svinja... i još će ona mene doma pratiti! hahahha

Post je objavljen 29.02.2012. u 10:30 sati.