Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najbrze-vijesti

Marketing

Bravo! Hrvat našao mjesto među elitom!

Europska rukometna federacija objavila je nominacije za najboljeg igrača prvog dijela Lige prvaka. Među desetoricom odabranih svoje je mjesto našao i kapetan Zagreba Zlatko Horvat.

Hrvatski rukometni reprezentativac sa 69 pogodaka dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka zajedno sa Slovakom Frantisekom Sulcom, koji igra za Pick Szeged.

To mu je bilo dovoljno da nađe mjesto među deset najboljih igrača prvog dijela najelitnijeg europskog rukometnog natjecanja. Hoće li biti proglašen najboljim igračem prvog dijela Lige prvaka odlučuju navijači na službenoj stranici europske rukometne federacije.

U konkurenciji je još i najbolji vratar Europskog prvenstva u Srbiji Darko Stanić, koji će biti i prepreka zagrebašima na putu do četvrtfinala Lige prvaka, jer brani za Metalurg. Mjesta među deset bilo je i za bivšeg igrača Zagreba, Kiru Lazarova, koji je u dresu Atletica šesti strijelac natjecanja.

Uz njih u borbi za najboljeg igrača su još Mikkel Hansen (Kopenhagen), Frantisek Sulc (Szeged), Michal Jurecki (Kielce), Gabor Csaszar (Veszprem), Hans Lindberg (HSV), Filip Jicha (Kiel) i Laszlo Nagy (Barcelona).

Sportski.net.hr

Post je objavljen 29.02.2012. u 10:15 sati.